Plāns un moderns – Dell Adamo XPS!

- - 1 Comment on Plāns un moderns – Dell Adamo XPS!

Tikai 9.99mm biezs, 1.44 kilogramus smags un moderna dizaina portatīvais dators, kurš piedāvā pat pienācīgu jaudu, tāds nu ir, Dateks katalogā atrodamais – Dell Adamo XPS

Sāksim ar pašu interesantāko – dizainu! Dell izstrādātāji ir parūpējušies par tiešām inovatīvu dizainu šim portatīvajam datora, ka tā tastatūras bloks tiek ielaists iekš ekrāna bloka, tādā veidā, saliektā stāvoklī, Adamo XPS ir tikai 9.99mm biezs!

Tastatūras bloka izlaišana arī notiek nebūt ne „prasti”, bet gan „smalki”! Adamo XPS atveras, kad pa vietu, kur būtu jāatrodas mehāniskai pogai, lai to atvērtu, nobraucam ar pirkstu un tas pats atveras! Kas ir interesanti, ka nekādas mehāniski kustošas daļas nav redzamas, kas to atvērtu.

Kad izlaižam tastatūras bloku, tad portatīvais dators veido tādu kā „T” burtu. Darboties ar Adamo XPS klēpī varētu būt diezgan problemātiski, taču kā dizaina elements telpā, tas izskatīsies pietiekoši iespaidīgi!

Specifikācijas nav gluži kā biezākiem, smagākiem portatīvajiem datoriem, kuros var ietilpināt Intel i3 procesorus un jaudīgākus, taču nebūt nav peļama Adamo XPS veiktspēja. Tātad, Core 2 Duo ULV SU9400 centrālais procesors ar 1.4GHz frekvenci, 4GB DDR3 operatīvā atmiņa ar 1333MHz takts frekvenci, Intel GMA4500 grafiskais procesors. Veiktspējas pieaugumu dod arī SSD disks, kurš piedāvā 128GB ietilpību Jūsu datiem!

Protams, viss jau izskatās ļoti skaisti, kad paskatāmies uz šo plāno portatīvo datoru, taču cena gan nav no tām patīkamākajām, bet, ja uzskatāt, ka šāds dizaina elements, kas piedāvā arī pienācīgu veiktspēju, Jums ir nepieciešams, tad to varat iegādāties šeit – Dell Adamo XPS

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: