Trīs jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām (22. aprīlis)

- - No Comments on Trīs jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām (22. aprīlis)

Steam plašumos bieži parādās lielie spēļu industrijas vārdi ar saviem lielbudžetu meistardarbiem. Taču ir jāatcerās, ka ir arī mazie spēļu izdevēji, kuri cer, ka viņus pamanīs. Mēs pamanām, tāpēc, lūk, trīs dažādu žanru spēles no mazākiem spēļu izdevējiem priekš visām gaumēm!

 

Kill It With Fire 2

Steam‌ ‌lapa
Izlaišanas datums:‌ 17. aprīlis
Izstrādātājs: Casey Donnellan Games LLC

Spēles koncepts ir diez gan vienkāršs. Izmantojot zirnekļu izsekošanas tehnoloģiju jūs darat visu, lai nomedītu visus zirnekļus. To var darīt gan ar uguni, gan ar šaujamieročiem, taču var izmantot arī citus, netradicionālus līdzekļus. Savā ziņā tā ir diez gan… dīvaina (?) FPS spēle, kur var just šausmu žanra piegaršu.

 

Vivat Slovakia

Steam‌ ‌lapa
Izlaišanas datums:‌ 18. aprīlis
Izstrādātājs: Team Vivat

Vivat Slovakia ir interesanta un līdz šim neredzēa open-world asa sižeta spēle. Tās darbība norisinās 90. gadu Bratislavā, īsi pēc Padomju Savienības un Čehoslovākijas sabrukuma. Spēlē jūs darbojaties kā slepens policijas virsnieks. Tas, kas noteikti jūs uzrunās ir tas, ka spēle ir balstīta uz reāliem notikumiem, kas norisinājās 90. gadu Slovākijā. Tātad, tas daļēji ir vēsturisks darbs un to izstrādāja Slovākijā bāzēta spēļu studija.

 

Jo ‘n Jo

Steam‌ ‌lapa
Izlaišanas datums:‌ 19. aprīlis
Izstrādātājs: Ethan Robichaux, Dean Goodson

Šī spēle ir 21. gadsimta datorspēļu skaistums. Tā ir par divām kopā sasaistītām žirafēm, kas spiestas iziet šausminošu šķēršļu joslu pārspīlētā fizikas pasaulē. Spēle ir bezmaksas, tāpēc jums nav attaisnojumu to nepamēģināt!

Dalīties ar rakstu: