Arena Breakout uz PC iznāks jau šogad

- - No Comments on Arena Breakout uz PC iznāks jau šogad

Populārais mobīlais šāvējs “Arena Breakout” no “Tencent’s MoreFun Studios” šogad iznāks uz PC.

Spēlējot “Arena Breakout: Infinite”, jūs būsiet daļa no tumšā visuma un kļūsiet par īstu kareivi – jūs darbosieties kā augsti kvalificēts militārais operatīvais darbinieks, kurš dodas uz kara plosīto Kamonas reģionu.

Spēlē ir reāllaika apgaismojums, kā arī 360 grādu telpiski skaņas efekti, kas spēles pieredzi padara vēl aizraujošāku. Tāpat arī “Arena Breakout: Infinite” piedāvā vairāk nekā 500 aksesuārus, kurus var izmantot, pielāgojot savu komplektu.

Spēlē jūs varēsiet pielāgot ieroču stobrus, mainīt tēmekļa izskatu un daudz ko citu. Šīs izmaiņas ietekmēs arī šaušanas stabilitāti un precizitāti. “Pat mazākā priekšrocība var nozīmēt atšķirību starp to, vai esi bagāts vai miris,” saka spēles autori.

Visbeidzot, MoreFun sola “ilgtermiņa kopienas atbalstu” (long-term community support) spēlei, kas sniedzas tālāk par parastiem atjauninājumiem. Studijas mērķis ir padarīt spēli par tādu, kurā nav krāpšanās un slikti serveri.

“Arena Breakout” būs pieejama bez maksas platformā Steam, taču interesenti jau tagad var pieteikties spēles Beta versijai un baudīt to pirms izdošanas.

Dalīties ar rakstu: