Kabatas izmēra projektors – 3M MPro 110

- - No Comments on Kabatas izmēra projektors – 3M MPro 110

Ja Jūs bieži ceļojat un vēlaties ceļojumos izbaudīt filmas no Jūsu piezīmjdatora, neskatoties tās mazajā ekrānā, bet gan līdz pat 40 collu diognāles izmērā, tad risinājums varētu būt Dateks.lv pieejamais projektors – 3M MPro 110

3M MPro 110 ir kabatas izmēra projektors, kurš piedāvā izšķirtspēju 640×480 punkti, maksimālo fokusa attālumu ~1.8m, kas ļauj attēlu skatīt ar 40 collu diognāli! Šis projektors ir apgādāts ar vienu D-Sub (VGA) un vienu Composite pieslēgvietu. Projektora gaismas avots ir LED, kas būtiski paildzina šāda projektora dzīves ilgumu, jo nebūs jāuztraucas par lampas maiņu.

MPro 110

MPro 110

Kabatas izmēra projektors MPro 110 spēj darboties arī bez strāvas, tam ir iebūvēts litija akumulators, kas ļauj tam darboties līdz pat vienai stundai bez uzlādes. Projektora apakšā ir skrūves stiprinājuma vieta, lai šo projektoru varat izmantot uz parasta foto statīva (tripoda).

MPro 110 darbībā

MPro 110 darbībā

Kā mīnuss MPro 110, ir tā spēja darboties nepilnīgas tumsas telpās, jo projektors ir salīdzinoši tumšs. Taču, pilnīgas tumsas apstākļos, attēls būs labi saskatāms līdz 40 collu izmēra diognālei, ja telpa būs gaišāka, tad projektors būs jātuvina projicējamai plaknei un samazināsies attēla diognāle.

Sīkāk iepazīties ar specifikāciju un pasūtīt šo kabatas izmēra projektoru varat Dateks preču katalogā – 3M MPro 110

Apskats : Gizmodo.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: