Red Bull Flick finālturnīrs ir noslēdzies, starp uzvarētājiem arī igaunis

- - No Comments on Red Bull Flick finālturnīrs ir noslēdzies, starp uzvarētājiem arī igaunis

Svētdien Kopenhāgenā noslēdzās Red Bull Flick 2vs2 CS:GO turnīrs, kurā par uzvarētājiem kļuva igauņa un soma duets – Puteli un 8Juho8. Bez skaistā titula puiši ieguva arī ievērojamu naudas balvu – 20,000 EUR.

Finālā ar rezultātu 3:1 tika pārspēts cits amatieru pāris, raks0n & mati, kuri pārstāvēja Poliju. Abi šie pāri būtībā vienos vārtos apspēlēja tādus spēlētājus kā flameZ & F1KU un cadiaN & TeSeS.

Turnīrs norisinājās trīs posmos. No sākuma visiem amatieru pāriem bija jāpārvar “closed qualifier” posms, kur 24 komandas bija sadalītas četrās grupās. Divi labākie katras grupas pāri turpināja cīņu “main stage” no kuras divi labākie – Puteli & 8Juho8 un raks0n & mati kvalificējās uz “main event”. Jāatgādina, ka arī pirmie grupu posmi nebija no tiem vieglākiem, jo starp amatieru sastāviem bija arī brazīļu profesionāļi Adriano “WOOD7” Cerato un Lucas “lux” Meneghini kā arī slovāku labākās CS:GO komandas duets Matúš “MATYS“. Šimko un Jan “HONES” Urválek.

Uzvarētāji intervijā pēc turnīra teica šādi: “Kad sākām spēlēt kopā, mēs uz mums pašiem likām ļoti lielas cerības, jo mēs abi ļoti labi pārzinām spēles režīmu, tāpēc jau no paša sākuma bijām pārliecināti, ka mums izdosies tikt tālu.”

Gala rezultāti

Ar gala rezultātiem varat iepazīties zemāk:

Jau iepriekš ziņojām, ka Red Bull Flick ir unikāla koncepta CS:GO turnīrs, kur spēles notiek “capure the point” režīmā un pie tam – 2vs2. Pašas spēles notiek no jauna radītās kartēs, kas ir dinamiskas un ātras. Pirmo reizi Red Bull Flick norisinājās 2019. gadā Turcijā un līdz šim tas ir ticis aizvadīts katru gadu. Tā ir unikāla iespēja amatieriem parādīt savas prasmes uz lielās skatuves, jo visa šī mērķis ir parādīt kā profesionāļiem blakus izskatās amatieri nestandarta laukumos. Šogad pirmo reizi kvalifikācija norisinājās arī Latvijā un par valsts čempioniem kļuva Frip & SHADIY, kuri ieguva ceļazīmi uz Pasaules finālturnīru Kopenhāgenā.

Latviešiem turnīrs beidzās ātriFrip & SHADIY nepārvarēja turnīra pirmo posmu. Grupās puiši finišēja pēdējā vietā. Rezultātu atskats zemāk:

0:2 pret 🇩🇰Borch & 🇩🇰NoProblemGuy

0:2 pret 🇵🇱Zireael & 🇫🇮blaze

0:2 pret 🇸🇪Sn0w & 🇸🇪Licale

1:2 pret 🇰🇿sh1raX & 🇰🇿ARSPOWER

1:2 pret 🇩🇪SeBi & 🇩🇪pREDDY

Dalīties ar rakstu: