Red Bull Flick Latvia atskats. Uzvarētāji, kas brauks uz Kopenhāgenu ir noskaidroti

- - No Comments on Red Bull Flick Latvia atskats. Uzvarētāji, kas brauks uz Kopenhāgenu ir noskaidroti

Uz Digital Art House skatuves 5. novembra izskaņā Latvija uzzināja, kuri būs tie divi spēlētāji, kas pārstāvēs mūsu valsti prestižajās Red Bull Flick CS:GO finālsacensībās, kas norisināsies mūsdienu Counter-Strike galvaspilsētā – Kopenhāgenā. Esam sagatavojuši nelielu rakstu, lai mēs visi varētu atskatīties uz nesenajiem notikumiem.

Latvijas atlase

Red Bull Flick Latvijas atlasē kopumā piedalījās 97 komandas un ceļazīmi uz finālu nopelnīja gan pirmās kvalifikācijas pirmais četrinieks, gan otrās. Visas astoņas turnīra komandas cīnījās par galveno balvu – apmaksātu dalību pasaules finālsacensībās, kas no 16. līdz 20. novembrim norisināsies Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā. Atlases fināli norisinājās 5. novembrī Rīga, Digital Art House telpās. Turnīra izspēle bija Single Elimination un par uzvarētājiem kļuva SHADIY & Frip, kas aiz sevis atstāja alexray21 & sm0kk. Pilnu turnīra ierakstu varat apskatīt šeit.

Pasākuma norises vieta, Digital Art House Rīgā. By Sergey Melkonov

Red Bull Flick Latvia pjedestāls:

  1. SHADIY & Frip (600€ dāvanu karte no Dateks.lv + apmaksāta dalība uz fināliem Kopenhāgenā)
  2. alexray21 & sm0kk (400€ dāvanu karte no Dateks.lv)
  3. keni & Sqreet (200€ dāvanu karte no Dateks.lv)

Turnīra uzvarētāji, Frip & SHADIY. By Sergey Melkonov

Dateks.lv stends

Turpat uz vietas vēl viena vakara zvaigzne bija mūsu pašu Dateks stends. Dateks stendā viesi varēja iepazīties ar dažādiem datortehnikas jaunumiem un uzspēlēt eksotiskajās Red Bull Flick spēļu kartēs kā arī piedalīties Aim_Botz Challange!

Aim_Botz konkurss tika sadalīts divās kategorijās – pro (spēlētāji, kuri piedalās Red Bull Flick un cīnījās par sava vārda prestižu) un viesos (visi citi gribētāji, kas cīnījās par vērtīgām balvām no Dateks). Ar rezultātiem varat iepazīties zemāk:

Starp viesiem:

  1. machy (59.5 sekundes)
  2. FabeN (59.6 sekundes)
  3. S1D (60.3 sekundes)

Starp PRO:

  1. Yamero (51.2 sekundes)
  2. Brens (54.5 sekundes)
  3. SHADIY (59.1 sekundes)

Iesildīšanās stūrītī arī gāja karsti. S1D (3. vieta), machy (1. vieta), FabeN (2. vieta). By Sergey Melkonov

Lieki piebilst, ka šī brīža pasaules rekords (28.437 sekundes) pieder spēlētājam no Vācijas – ArroW!

Red Bull Flick finālturnīrs

Šī gada finālisti – SHADIY & Frip – ieguva turnīra galveno balvu, pilnībā apmaksātu dalību pasaules finālturnīrā, kas no 16. līdz 20. novembrim norisināsies Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā. Fināla posmi sastāv no divām daļām – Closed Qualifier un Main Stage. Lai spētu sacensties pret tādām pasaules zvaigznēm kā m0NESY, stavn, es3tag u.c, puišiem būs jāiekļūst Closed Qualifier dalībnieku labāko sešiniekā.

Main Stage balvu fonds ir €50,000, detalizētāk ar to iepazīties ir iespējams zemāk.

  • 1. vieta €20,000
  • 2. vieta €13,000
  • 3. vieta €7,000
  • 4. vieta €4,000
  • 5. un 6. vieta €2,000
  • 7. un 8. vieta €1,000

Par Red Bull Flick

Red Bull Flick ir unikāla koncepta CS:GO turnīrs pa pāriem, respektīvi, spēles notiek  2 pret 2 stilā. Pirmo reizi par Red Bull Flick dzirdējām 2019. gadā Turcijā un kopš tā laika tas norisinās ikgadēji un pulcē aptuveni 45 tūkstošus spēlētāju no vairāk kā 30 dažādām pasaules valstīm. Spēles notiek no jauna radītās kartēs, kas ir ideāli piemērotas tieši 2 pret 2 stilam. Lai uzzinātu vairāk, iesakām apskatīt mūsu iepriekšējo rakstu.

Dalīties ar rakstu: