Pirmo reizi Latvijā notiks Red Bull Flick 2×2 CS:GO turnīrs

- - No Comments on Pirmo reizi Latvijā notiks Red Bull Flick 2×2 CS:GO turnīrs

Starptautiski pazīstamais un spraigais 2 pret 2 CS:GO turnīrs Red Bull Flick ir atgriezies un pirmo reizi vēsturē norisināsies arī Latvijā. 22. un 29. oktobrī notiks tiešaistes kvalifikācijas posmi, savukārt vietējās kvalifikācijas uzvarētāju komandas pulcēsies klātienē nacionālajā finālā 5. novembrī.

Red Bull Flick ir unikāla koncepta CS:GO turnīrs pa pāriem, respektīvi, spēles notiek  2 pret 2 stilā. Pirmo reizi par Red Bull Flick dzirdējām 2019. gadā Turcijā un kopš tā laika tas norisinās ikgadēji un pulcē aptuveni 45 tūkstošus spēlētāju no vairāk kā 30 dažādām pasaules valstīm. Red Bull Flick īpaši interesantu padara fakts, ka tas tiek spēlēts uz leģendārās Counter Strike: Global Offensive bāzes, kas ir esporta klasika, tā ir viegli saprotama un dinamiska. Paši mači notiek no jauna radītās kartēs, kas ir ideāli piemērotas tieši 2 pret 2 stilam. Esam sagatavojuši arī nelielu ieskatu katrā no kartēm – Wing:5 Lobby, Sky Platform, Digital Archives, Control Room, City Palace.

Video formāta iepazīšanās ir viens, taču izspēlēt un sajust kartes un 2 pret 2 dinamiku ar savu klaviatūru un pelīti ir kas cits. Tāpēc iesakām ar turnīra kartēm iepazīties, un lejupielādēt tās šeit.

Kā jau minēju, tad ikgadējais Red Bull Flick pulcē spēlētājus no 30 dažādām pasaules valstīm un pirmo reizi iespēju rīkot savu nacionālo etapu ir saņēmusi arī Latvija. Uzvaras gadījumā uzvarētāju pāris iegūs galveno balvu – apmaksātu braucienu uz pasaules fināliem Kopenhāgenā.

Taču, viss nemaz nav tik viegli kā izklausās. Lai nokļūtu pasaules finālā ir jāiekļūst labāko četriniekā vienā no divām tiešsaistes kvalifikācijām un tad, LAN formātā, kas norisināsies mākslas centra Digital Art House telpās Rīgā, ir jāpaceļ uzvarētāju kauss. Lai bilde kļūtu skaidrāka, šeit arī svarīgākie datumi un arī reģistrācijas saites.

Prasmīgākajam duetam, kas dosies uz fināla spēlēm Kopenhāgenā, būs iespēja sacensties ar CS:GO pasaules elites spēlētājiem, piemēram, 2021. gada finālturnīrs Helsinkos parādija, ka amatieru dueti mierīgi var uzvarēt pasaules CS:GO zvaigznes. Leģendāro G2 Esports duetu Nemanja ‘huNter-‘ Kovač un Nikola ‘NiKo’ Kovač grupu turnīrā izslēdza Ukrainas jaunatne, spēlētāji Rudihs ‘m1koo’ Mykhalio un Kulaha ‘HELLKISS’ Valentyn.

Arī mēs, Dateks, aicinām visus datorspēļu cienītājus piedalīties Red Bull Flick turnīra atlasē kā šī pasākuma galvenais atbalstītājs! Kas ir vēl foršāk – pasākuma finālturnīrā varēsiet atrast arī Dateks stendu, kurā varēsiet iepazīties ar kārtīgiem top of the top gaming PC, būs arī konkursi ar dažādām balvām! Ieeja visiem interesentiem bez maksas.

Dalīties ar rakstu: