Revolūcija spēļu konsolēs? – Android konsole „Ouya”

- - No Comments on Revolūcija spēļu konsolēs? – Android konsole „Ouya”

Visas iemīļotās Android spēles uz platekrāna TV, ērts spēles process ar piemērotu bezvadu pulti – to visu spēs piedāvāt jaunā spēļu konsole Ouya. Kura, atšķirībā no PlayStation, Wii, Xbox, piedāvā atvērtā koda operētājsistēmu, kas nozīmē tikai to – daudz, daudz spēļu, pie tam, bezmaksas!

Ouya izmēros nav lielāka par standarta kubika rubiku, kā arī dizains konsolei ir ļoti pārdomāts un estētiski pievilcīgs. Protams, specifikācija arī ir atbilstoša mūsdienu prasībām – Nvidia Tegra 3 četru kodolu procesors, 1GB operatīvā atmiņa un 8GB atmiņa datiem.

Kaut gan Ouya tehniskā specifikācija nav tik iespaidīga kā populārākajās konsolēs, par to nebūtu jāsatraucas, jo Android operētājsistēmai veidotās spēles ir īpaši optimizētas. Tādas spēles kā, piemēram, Play.Google.com pieejamās Dead Trigger, Modern Combat 3, ShadowGun HD, uz šīs konsoles ietu bez aizķeršanās un ar visiem maksimāli pieejamajiem efektiem.

Protams, manuprāt, šīs konsoles iespējas ir neizsmeļamas, jo Google Play aplikāciju veikalā varētu parādīties gan īpaši veidoti interneta pārlūki, gan TV aplikācijas utt.

Šobrīd jau ir iespējams veikt iepriekš pasūtīšanu Ouya.tv mājaslapā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: