Akcija! Jaudīgs portatīvais dators Toshiba Satellite L500-1VK + apmeklējuma karte no „Mežakaķis”!

- - No Comments on Akcija! Jaudīgs portatīvais dators Toshiba Satellite L500-1VK + apmeklējuma karte no „Mežakaķis”!

Toshiba Satellite L500 sērijas datori ir atpazīstami ar bagātīgu funkciju klāstu, kvalitatīvu izpildījumu un patīkamiem tehniskiem jauninājumiem. Viens no tiem ir Toshiba L500-1VK, kuru šobrīd varat iegādāties tepat, dateks.lv katalogā. Kopā ar šo vērtīgo pirkumu saņemsiet arī piedzīvojumu parka „Mežakaķis” apmeklējuma karti vienai personai!

Pateicoties LED ekrānam, modernajam pieslēgvietu klāstam, sabalansētai veiktspējai, kā arī Toshiba zīmola izcilajai kvalitātei  – Toshiba L500-1VK paver plašas darba, mācību un izklaides iespējas. Par tā jaudu liecina arī tā svarīgākie parametri (15,6’’ LED, Intel i3-330M 2.13GHz, 3 GB, 320 GB, Win 7 HP, web camera).

Skolēniem un studentiem brīvajos brīžos būs iespēja uzspēlēt jaunākās un modernākās spēles, izmantojot ATI Mobility Radeon HD 5145 grafisko karti ar 512 Mb izdalīto DDR3 atmiņu.

Šim datoram ir arī pievilcīgs un reprezentabls dizains. Tā korpuss ir izstrādāts no augstvērtīga plastmasas sakausējuma, ir patīkams pieskaroties, un neatstāj putekļu un skrāpējumu pēdas arī ilgākā lietošanas laikaposmā.

Iepazīties ar pilno portatīva datora Toshiba L500-1VK specifikāciju var dateks.lv mājas lapā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: