Asus X550LAV – moderns, bet pieejams

- - 2 Comments on Asus X550LAV – moderns, bet pieejams

Asus X550LAV ir svaigākais no Asus “X” sērijas portatīvo datoru modeļiem. Tas ir uz vidējo tirgus segmentu orientēts modelis, kas sevī apvieno pašas jaunākās komponentes un tehnoloģijas, piedāvā modernu vizuālo noformējumu un nevainojamu uzbūves kvalitāti, tai pat laikā saglabājot ļoti draudzīgu cenu.

Dateks.lv piedāvātais Asus X550LAV-XO432D ir aprīkots ar jaunākās paaudzes Intel Core i5-4210U divkodolu centrālo procesoru. Šis Intel lolojums spēj vienlaicīgi strādāt ar 4 dažādām datu plūsmām, pateicoties Intel patentētai HT, jeb HyperThreading tehnoloģijai (katrs kodols ir pietiekami ātrs, lai bez mazākās aizķeršanās tiktu galā ar diviem uzdevumiem vienlaicīgi). Dažiem varbūt procesora nominālā takts frekvence 1.7GHz apmērā šķitīs pārāk niecīga, lai tas darbotos raiti, tomēr tā nav. Core i5 (arī Core i7) ir aprīkoti ar TurboBoost funkciju – procesors atkarībā no tam uzkrautajiem pienākumiem spēj paaugstināt takts frekvenci līdz pat 2.7GHz, būtiski paātrinot savu veiktspēju. Savukārt dīkstāvē vai brīžos kad slodze ir neliela, tas darbojas ar samazinātu frekvenci un voltāžu, kas krietni paildzina datora darbības laiku no akumulatora un nepieļauj pārmērīgu uzsilšanu.

Paša datora korpuss vizuāli ir ļoti pievilcīgs. Rodas iespaids, ka tas ir veidots no metāla, taču diemžēl (vai par laimi) tā nav, kas ir saprotams, ja aplūkojam šīs ierīces cenu. Taču tam ir savi plusi, jo korpuss ir veidots no ļoti kvalitatīvas plastmasas, uz kuras pirkstu nospiedumu pēdas ir teju nemanāmas. Asus X550LAV modelis ir salīdzinoši plāns (2.48 – 3.17cm) un viegls, jo datora svars kopā ar 4 šūnu akumulatoru nepārsniedz 2.3 kilogramus.

Aprīkojumā ietilpst 15.6″ HD izšķirtspējas LED displejs, pilnizmēra klaviatūra ar ciparnīcu (numpad), DVD rakstītājs, HDMI/VGA/LAN pieslēgvietas, SD atmiņas karšu lasītājs + divas USB3.0 un viena USB2.0 ligzda. Patīkami, ka Asus X550LAV-XO432D datorā iebūvēts arī Bluetooth bezvadu savienojums, bet par kvalitatīvu audio skanējumu parūpēsies SonicMaster tehnoloģijas stereo skaļruņi.

Bez jau minētā Core i5 procesora, Asus X550LAV aprīkots ar 1TB ietilpīgu cieto disku un 4 gigabaitu DDR3L operatīvo atmiņu, kas uzlodēta uz sistēmplates. Taču ja ar to ir par maz, ir pieejama viena brīva DDR3L SODIMM ligzda, kura uztur līdz pat 8GB apjomīgus atmiņas moduļus. Tas Jums ļauj palielināt datorā uzstādīto operatīvās atmiņas apjomu līdz pat 12GB. Turklāt tieši šim Asus X550LAV modelim iespējams iegādāties un uzstādīt papildus 4GB vai 8GB operatīvo atmiņu ar 10 EUR atlaidi!

Dateks.lv piedāvā ikvienam savā īpašumā iegūt lielisko Asus X550LAV-XO432D portatīvo datoru tikai par €459,00. Šai precei tiek nodrošināta 3 gadu garantija Asus servisa centros, kā arī bezmaksas piegāde uz jebkuru vietu Latvijā izmantojot DPD kurjera pakalpojumus vai izvēloties preci saņemt DPD Paku Bodē vai Omniva (post24) pakomātā! Pieejams arī līzings sadarbībā ar InCredit un aizdevums.lv.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: