3 ziņas no interneta plašumiem #9

- - 1 Comment on 3 ziņas no interneta plašumiem #9

Micron ziņo par funkcionējoša DDR4 atmiņas moduļa izstrādi

Micron Technology, viens no vadošajiem atmiņas mikroshēmu ražotājiem, nācis klajā ar paziņojumu, ka darbs pie DDR4 atmiņas moduļa izveides tuvojas noslēgumam. Kompānija jau izsūtījusi paraugus un pamazām saņem pirmās atsauksmes no lielākajiem partneriem. Plānots, ka lielākie ieguvumi no DDR4 atmiņas būs mazāks strāvas patēriņš un palielināta veiktspēja, domājams, ka tas būs liels pluss planšetdatoriem un tā sauktajiem ultrabukiem. DDR4 masveida ražošanu Micron plāno uzsākt jau šā gada pēdējā ceturksnī. Pilns raksts lasāms techpowerup.com.

Unreal Engine 4 nebūs savietojams ar šī brīža datordzelžiem

Tims Svīnijs, kompānijas Epic Games „galva”, paziņojis, ka populārās Unreal Engine spēļu platformas 4. izlaidums dienasgaismu varētu sagaidīt jau 2012. gada nogalē. Par nožēlu daudziem, jāatzīst, ka no dotajā brīdī aktuālās datortehnikas to spēšot „pavilkt” vien NVIDIA Kepler arhitektūras kartes, kas plašāk pazīstamas kā GeForce GTX 6. sērija. Epic Games pārstāvja komentārus par spēļu platformām var lasīt portālā tomshardware.com.

OCZ palielina Vertex 4 SSD disku veiktspēju

Ar jaunu programmatūras (firmware) atjauninājumu saviem Vertex 4 diskiem padalījusies kompānija OCZ Technology. Pēc programmatūras „iešūšanas”, disku veiktspēja atsevišķos testos palielinoties pat par 210%, salīdzinot ar tiko no veikala iznestu disku. 128GB versijas datu rakstīšanas (write speed) ātrums palielinājies no sākotnējiem 200MB/s uz 420MB/s. Nedaudz palielinājies arī datu nolasīšanas ātrums visiem diskiem. Tāpat kompānija papildinājusi Vertex 4 klāstu ar 64 gigabaitu ietilpīgu modeli (sākotnēji pieejami bija vien 128, 256 un 512GB varianti). Rakstā izmantots techpowerup.com materiāls.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: