Rīt pakalpojumā Steam parādīsies 3 jaunas pilsētbūvniecības spēles!

- - No Comments on Rīt pakalpojumā Steam parādīsies 3 jaunas pilsētbūvniecības spēles!

Pilsētu būvētāju faniem mūsdienās ir daudz iemeslu, lai priecātos – šobrīd mēs piedzīvojam īstu šī žanra uzplaukumu. Šogad plānots daudz aizraujošu pilsētu, piemēram, nesen izziņotā Cities: Skylines 2.

Jau šīs nedēļas vidu, platformā Steam būs pieejamas trīs jaunas pilsētbūves spēles! Pie tam, katrai spēlei ir pavisam atšķirīgs vizuālais stils, un katra spēle pārstāv dažādus pilsētas būvēšanas žanra veidus!

Manuprāt, visinteresantākais pilsētas konstruktors, kas trešdien nonāks agrīnā piekļuvē, ir TerraScape no Bitfall Studios. Spēlei ir burvīgs vizuālais noformējums un jūs varat veidot dažādas zāģētavas, mājiņas, fermas, krogus u.c.

Trešdien agrīnā piekļuvē nonāks arī Grimgrad, kas izskatās pēc tradicionālākas viduslaiku izdzīvošanas pilsētbūvniecības spēles. Kamēr jūs veidojat savu apmetni un cenšaties pasargāt ciema iedzīvotājus no slimībām, nelabvēlīgiem laikapstākļiem un plēsējiem, pastāv arī lielāki spēki – jums nāksies cīnīties arī pret dieviem.

5. aprīlī agrīnā piekļuve tiks piešķirta spēle NecroCity, kurā būs jābūvē, jāpārvalda un jāpaplašina mirušo valstību. NecroCity izskatās pēc daudz vairāk uz darbību orientētas aizsardzības tipa spēles nekā tipiskas pilsētu veidošanas spēles. Jāatzīst, ka, visticamāk, neviens no mums nav iepriekš pārvaldījis mirušo pilsētu!
Dalīties ar rakstu: