Cities: Skylines World Tour – uz ekrāniem 22. martā

- - No Comments on Cities: Skylines World Tour – uz ekrāniem 22. martā

Pagājušajā nedēļā Paradox paziņoja par Cities: Skylines II iznākšanu – ilgi gaidīto turpinājumu savai nu jau spēles klasiskai – 2015. gada izdotajai pilsētbūvniecības spēlei. Tā kā spēļu studija turpina strādāt pie spēles turpinājuma, ir pienācis laiks atvadīties no oriģinālās Cities: Skylines.

Lai to paveiktu, martā gaidāmi trīs jauni spēles satura komplekti un daudz kas cits! Iepazīsimies ar to raksta turpinājumā.

Pirmais gaidāmais spēles satura komplekts ir Africa in Miniature, kas sevī ietver 28 jaunas Āfrikas arhitektūras iedvesmotas ēkas. To mums piegādā tā autors Setonji Hotonu. Tam seko sporta objekti, ko radījis modelētājs BadPeanut. Kā norāda nosaukums, Sports Venues piedāvās jaunas sporta norises vietas. Visbeidzot, KingLeno Shopping Malls piedāvā vairāk nekā 60 uz iepirkšanos balstītus elementus, tostarp universālveikalus, tirdzniecības laukumus un ātrās ēdināšanas restorānus. Visi trīs šie komplekti tiks izdoti 22. martā.

Protams, ka katrā no spēles komplektiem vajag ieskatīties arī nedaudz dziļāk

Africa in Miniature: Jaunu iespēju pasaule Āfrikas kontinentā. Pirmais satura veidotāju komplekts, ko izveidojis ilggadējais Cities fans, 3D mākslinieks Setonji “Prince Set” Hotonu, ļauj iepazīt Āfrikas ārkārtīgi daudzveidīgo arhitektūru, košās krāsas un unikālo pilsētu sajaukumu. Africa In Miniature kopumā ietver 28 jaunas ēkas, kas tapušas, iedvesmojoties no esošajiem pilsētvides šedevriem un unikāliem arhitektūras konceptiem.

Sporta objekti: Sporta sezona nekad nebeidzas! No unikāliem stadioniem līdz kopienas sporta parkiem – šajā satura veidotāju komplektā ir viss, kas nepieciešams, lai apmierinātu jūsu pilsētas sporta vajadzības! Vērojiet, kā jūsu iedzīvotāji izbauda savu iecienītāko spēli! Visiem lielajiem stadioniem ir reālistiska futbola, beisbola un basketbola sajūta. Tajos ir ietverti pat forši statistikas rādītāji un kas ir ne mazāk svarīgi – pie dažiem stadioniem ir pieejamas arī sabiedriskā transporta iespējas.

Tirdzniecības centri: Ir pienācis laiks mazumtirdzniecības ekstravagancei! Ar KingLeno izstrādāto satura veidotāju paketi “Tirdzniecības centri” jūs varat pacelt iepirkšanās pieredzi jaunā līmenī, pievienojot pilsētai dažādus tirdzniecības centrus. Šī satura veidotāju izveidotais komplekts piedāvā vairāk nekā 60 universālveikalus, iepirkšanās laukumus un ātrās ēdināšanas restorānus, lai papildinātu jūsu iepirkšanās zonas.

Tiek ieviestas arī trīs jaunas radiostacijas. JADIA (Just Another Day In Africa) radiostacija ir Āfrikas iedvesmota radiostacija, ko radījis mūziķis Wan Shey, savukārt 80. gadu filmu melodijas pilsētām ir arī atvēlēti savi radioviļņi. Visbeidzot, ir arī Pop-Punk Radio, kas jūsu pilsētai piedāvā optimistisku, strauju poppanku.

Šie visi rīki ir fantastiska iespēja tev izveidot savu ideālo pilsētu un skatīties, kā tā laika gaitā aug un pārveidojas.

Dalīties ar rakstu: