Counter-Strike uz Source 2, ko tas īsti nozīmē?

- - No Comments on Counter-Strike uz Source 2, ko tas īsti nozīmē?

CS:GO 2 – ko tas nozīmē esošajiem spēlētājiem un ko tas nozīmēs jaunajiem spēlētājiem?

Kā jau minējām iepriekš, Counter Strike ir potenciāli dažu nedēļu attālumā no vislielākā atjauninājuma šīs spēles vēsturē. Ja spēle tiešām tiks pārnesta uz jauno spēles dzinēju, Source 2, tad tas var pilnībā izmainīt spēli līdz nepazīšanai.

Tiek ziņots, ka Source 2 varētu parādīties šī marta beigās. Tā kā marts jau ir pusē, mums nav daudz laika, lai psiholoģiski sagatavotos jauna Counter-Strike iznākšanai. Arī mediju kanāli ir pilni ar dažādu bļaušanu, taču visbiežākais jautājums mediju telpā ir – “Counter-Strike 2, KO TAS NOZĪMĒ UN KO TAS MAINĪS???” Uz šo jautājumu arī meklēsim atbildes.

Kā varētu mainīties Counter-Strike, ja tas iznāks uz Source 2?

Iesākumā – kas īsti ir Source 2? Source 2 ir 2014. gadā spēles izdevēja Valve radīts spēles dzinējs, kas jau ir izmantots tādās spēlēs kā Dota 2 un Half-Life: Alyx. Šis dzinējs nosaka spēles izskatu un spēles “sajūtu”. Tas nozīmē, ka CS:GO, pirmkārt, varētu būtiski uzlaboties tieši vizuāli, ja tā pirmkods tiek mainīts no Source 1 dzinēja uz Source 2.

Saskaņā ar žurnālista Richard Lewis teikto, viens no svarīgākajiem jaunumiem, kas galvenokārt interesētu Counter-Strike komūnu ir 128 tick jeb labākas kvalitātes spēļu serveri, kā tas ir galvenajai Counter-Strike konkurentei – Valorant.

Šie oficiālie 128-tick serveri, visticamāk, ievērojami ietekmētu trešo pušu servisus, piemēram, FACEIT, ESPORTAL un ESEA, kas līdz šim spēlēja ļoti svarīgu daļu tieši Counter-Strike intereses veicināšanai un dažādu turnīru atbalstam.

Par to, vai CS:GO 2 pilnībā aizvietos visu CS:GO kā pilnīgi jauna spēle vai nē, ne Lewis, ne arī citi iekšējie žurnālisti nezin. Spēle varētu būt pilnībā pārstrādāta, kas varētu uz visiem laikiem ietekmēt CS:GO profesionāļu darbu, līdzīgi kā tas notika, kad Counter-Strike: Source pārgāja uz Global Offensive.

Treškārt, skini jeb spēles kosmētikas arī ir liela aktuālitāte CS:GO vidē, un Valve noteikti tajā lauciņā neko negribētu mainīt, zinot, cik daudz tieši CS:GO skini ir ietekmējuši spēles attīstību. Iespējams, to cenas gan var mainīties.

Personīgi mans kā autora viedoklis ir tāds, ka spēles jaunā versija tikai palīdzēs spert nākošo soli mūsu visu iemīļotajai, senajai franšīzes spēlei un iespējams, pietuvinās to Dota 2 līmenim tieši balvu fondu un Valves mīlestības ziņā!

Dalīties ar rakstu: