Vai esat gatavi CS:GO 2? Tas iznāks ļoti drīz!

- - No Comments on Vai esat gatavi CS:GO 2? Tas iznāks ļoti drīz!

Jau gadiem ilgi tiek baumots, ka Counter-Strike sagaidīs kārtīgu atjauninājumu. CS:GO šobrīd jau ir 11 gadus veca spēle un fani jau gadiem ilgi no spēles izdevēja puses (Valve) tiek tramdīti ar dažādām spekulācijām par to, ka atjauninātā versija varētu būt ļoti tuvu.

Un tad nu lūk… ne no kurienes pirms pāris dienām izskanēja ziņas, ka Counter-Strike 2 provizoriskais iznākšanas datums ir šī gada marts, vēlākais – 1. aprīlis. Šīs ziņas izplatītājs ir Richard Lewis, kas esporta pasaulē darbojas kā žurnālists, turnīru vadītājs, komentētājs.

Lewis arī ziņo, ka lielu lomu jaunajā Counter-Strike versijā spēlēs tieši 128-tick serveri. Tie tiks ieviesti, lai CS:GO neatpaliktu no Valves galvenā konkurenta, Valorant, ko radīja spēļu izdevējs Riot Games.

Par pamatu šim ziņām tika ņemts pēdējais NVIDIA draiveru atjauninājums, kurā ir atsauce uz “CSGOS”, kas, domājams ir saistīts ar jauno Counter-Strike (spēli vai tās atjauninājumu).

Visa iegūtā informācija tiešām veido ticamu, pārliecinošu stāstu, ka jaunā Counter-Strike versija nav tālu, taču viss šis rada neatbildētus jautājumus. Ko tas nozīmē orģinālajam CS:GO – vai spēle tiks aizstāta, jo ja tā – kas notiek ar spēles kosmētikām (skiniem), kas būtībā ir visa CS:GO veiksmes stāsta pamatā.

Kā saka – dzīvosim un redzēsim. Šobrīd mums ir tikai jāskatās kalendārā un jācer, ka paziņojums netiks izlaists 1. aprīli, visu jokotāju dienā, un, ka nostāsti par Counter-Strike 2 ir īsti.

Ko par jauno CS:GO domājat jūs?

Dalīties ar rakstu: