Rockstar Games esot atteikuši idejai par GTA filmu ar Eminem galvenajā lomā

- - No Comments on Rockstar Games esot atteikuši idejai par GTA filmu ar Eminem galvenajā lomā

Cik ellīgi forši tomēr ir podkasti! Tieši pateicoties sarunu tipa raidījumam Grandest Game, kurā viens no viesiem bija Kirks Evings (kas ir GTA veidotāju Sema un Dana Houseru tuvs draugs), izdevās uzzināt līdz šim nedzirdētas baumas par iespējamo Eminem iesaisti Grand Threft Auto filmā.

Pēc Kirka Evinga teiktā, GTA veidotāji atteicās no 5 miljonus ASV dolāru vērta piedāvājuma, kurā Holivudas režisors Tonijs Skots piedāvāja uzņemt filmu ar Eminemu galvenajā lomā, kas balstīta uz Grand Theft Auto notikumiem. Tas esot noticis uzreiz pēc Grand Theft Auto III iznākšanas 2001. gadā.

Vai jūs maz varat iedomāties, kā izskatītos filma, kas balstīta uz GTA notikumiem un galvenajā lomā būtu neviens cits kā Eminems?

Nozares veterāns un GTA radītāju Sema un Dana Houseru tuvs draugs podkāstā teica šādi:

“Patiesībā es nezinu, vai man vajadzētu stāstīt šo stāstu. Vai man vajadzētu stāstīt šo stāstu?” Eivings pārjautāja, pirms podkāsta vadītājs Kriss Varburtons mudināja viņu turpināt. “Atceros, ka ap četriem no rīta man piezvanīja kāds producents no Losandželosas ar piedāvājumu uzņemt filmu. Viņš teica: “Klausies, mums ir Eminems, kas spēlēs galvenajā lomā, un to varētu filmēt Tonijs Skots. 5 miljoni dolāru tavā deguna priekšā. Vai esi ieinteresēts? Es piezvanīju Samam [Houseram] un teicu: “Klausieties, klausieties. Ir cilvēki, kas vēlas Grand Theft Auto fillmu apvienot ar Eminēmu, un lai Tonijs Skots to režisē. Sems esot atbildējis auksti: “Neinteresē. Mēs atteiksimies no jebkādām sarunām par filmu veidošanu, jo saprotam, ka GTA franšīze ir lielāka par jebkuru filmu, kas tobrīd tiek uzņemta.”

Šāds projekts, mūsuprāt, ir neizmantota iespēja un Rockstar Games tomēr vajadzēja izmantot Eminema augšupejošo popularitāti 2000. gadu sākumā savā labā. Tobrīd Eminems tikko bija ieguvis balvu par labāko repa albumu un labāko repa solo izpildījumu. Gadu vēlāk Eminems debitēja savā pirmajā Holivudas filmā – 8 Mile. Viņa sniegums vainagojās ar Oskara balvu, to viņš ieguva kategorijā labākā oriģināldziesma pateicoties dziesmai “Lose Yourself”.

Kopš 2000. gadu sākuma GTA franšīze ir kļuvusi par vienu no visveiksmīgākajiem produktiem visā videospēļu nozarē. Jaunākajā peļņas pārskatā tika atklāts, ka Grand Theft Auto V ir pārdots jau 170 miljonos eksemplāru.

Atgriežoties pie filmas – visticamāk, ka tas nenotiks tuvākajā nākotnē, jo izstrādātāji šobrīd ir aizņemti ar GTA 6 izstrādi, kas jau tā ir lielas galvassāpes ņemot vērā nesen noplūdušo datu apjomu.

Dalīties ar rakstu: