GeForce GTX760 Twin Frozr IV – klusākais nezvērs pasaulē!

- - No Comments on GeForce GTX760 Twin Frozr IV – klusākais nezvērs pasaulē!

Rudens parasti atnes drēgnu, vēsu un tumšu laiku. Bet katram spēļu cienītājiem skaidrs, ka cāļus skaita rudenī, t.i. lielie spēļu izstrādāji savus gadiem slīpētos darbus prezentē galvenokārt tieši šajā gada periodā. Arī 2013. gads nav izņēmums un tuvāko mēnešu laikā sagaidīsim ne tikai jaunās Sony (PS4) un Microsoft (Xbox One) spēļu konsoles, bet arī vairākus spēļu industrijas grāvējus. Uz pārējo fona noteikti jāizceļ Battlefield 4 un Call of Duty: Ghosts.

Kā jau visiem zināms – labas un modernas datorspēles prasa visnotaļ jaudīgu (dārgu) aparatūru, lai grafisko izpildījumu izbaudītu pilnībā. Šobrīd ļoti aktīvi par katru klientu cīnās divi lielākie videokaršu ražotāji – NVIDIA (GeForce) un AMD (Radeon). Katram, protams, ir savi plusi un mīnusi, bet no šīs konkurences ieguvējs vienmēr ir patērētājs. Kamēr AMD cītīgi visu 2013. gadu gatavo pavisam jaunu Radeon 8000. (Sea Islands) sēriju, NVIDIA tikmēr uz Kepler bāzes izdeva vairākus GeForce 700. sērijas modeļus, kas piedāvā lielisku veiktspēju par konkurētspējīgām cenām.

Mēs, Dateks komanda sadarbībā ar ražotāju MSI šobrīd esam panākuši vienošanos par GeForce GTX760 Twin Frozr IV tirdzniecību. Šis modelis aprīkots ar unikālo Twin Frozr IV Advanced dzesēšanas sistēmu, kas nodrošina ļoti zemas temperatūras pie slodzes, turklāt tā ir viena no klusākajām starp visiem konkurentiem.

MSI GeForce GTX760 ir 2GB liela GDDR5 video atmiņa, kuras efektīvā takts frekvence ir 6008MHz – vairāk kā 6GHz! GTX760 kodola standarta frekvence ir 993MHz, ko ar GPU Boost 2.0 tehnoloģijas palīdzību karte pati spēj paaugstināt līdz pat 1059MHz. Tās cena šobrīd ir Ls 159.00, kas ir zemākā visā Baltijā! Pasūtot šo videokarti, dāvanā saņemsi arī spēles Splinter Cell: Blacklist kuponu!

Ja vēlies iegādāties MSI GeForce GTX760 Twin Frozr IV, veic pasūtījumu internetā, vai zvani mūsu menedžeriem pa tālruni 67275758 vai 26117175 (gsm).

P.S. Joprojām darbojas akcija par bezmaksas piegādi visā Latvijā uz JEBKURU no mūsu datorkomplektiem!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: