Visātrākās Kingston DDR3 atmiņas tagad Dateks preču katalogā

- - No Comments on Visātrākās Kingston DDR3 atmiņas tagad Dateks preču katalogā

Kingston, viens no pasaules vadošajiem operatīvās atmiņas moduļu ražotājiem pasaulē, pirms nepilna mēneša prezentēja savus jaunākos DDR3 atmiņu komplektus, kuros ietilpst četri moduļi – HyperX Genesis. Šie komplekti paredzēti Intel LGA2011 pamatplašu sistēmām (protams, tos var izmantot jebkurā pamatplatē, kura atbalsta 16GB operatīvās atmiņas).

Šodien šie moduļi jau ir pieejami Dateks.lv preču katalogā ar preces kodu –KHX2133C11D3K4/16GX. Šie moduļi ir īpaši ar to, ka ražotājs tiem garantē virstaktēšanas potenciālu līdz pat 2133MHz frekvencei ar nieka 1.65V spriegumu. Protams, moduļiem šāda frekvence ar šo spriegumu ir garantēta uz LGA2011 pamatplates.

Jaunie Kingston HyperX DDR3 moduļi ir apgādāti ar Intel XMP profiliem, kas nozīmē to, ka, ieejot pamatplates BIOSā, lietotājam jāaktivizē vien XMP profils un tas pielāgos visus nepieciešamos iestatījumus, lai moduļi strādātu ar maksimālo frekvenci, ar noteiktajiem aiztures laikiem un spriegumu.

Moduļu cena šobrīd ir ievērojami augstāka kā pārējiem moduļiem, taču šiem moduļi ir ražotāja atlasīti un garantēti darboties pie ļoti augstām frekvencēm. Tāpēc, ja nolemjat komplektēt LGA2011 platformas datoru, tad attiecīgi šī atmiņa sniegs pašu augstāko veiktspēju.

Sīkāk ar moduļu specifikācijām varat iepazīties Dateks preču katalogā – Kingston 16GB, DDR3, 2133MHz, CL11, Kit Of 4, HyperX Genesis

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: