Novembra mēneša portatīvo datoru speciālais piedāvājums.

- - 1 Comment on Novembra mēneša portatīvo datoru speciālais piedāvājums.

Kā jau katru mēnesi, arī novembrī esam vienojušies ar ražotājiem par noteiktiem portatīvo datoru modeļiem, kurus piedāvājam par īpaši izdevīgām cenām. Šie modeļi dateks.lv lapā portatīvo datoru sadaļā vienmēr tiek atzīmēti ar zaļo ķeksīti “ieteicams”. Šomēnes īpašu uzmanību jāpievērš sekojošiem piedāvājumiem:


219 Ls – Asus X54L-SX033D – Izdevīgs biroja dators
Šis dators paredzēts mājas un biroja vajadzībām, pamatā darbam ar internetu un dokumentiem. Pateicoties ENG/RUS pilna izmēra klaviatūrai šis dators ir aprīkots ar ciparnīcu (numpad), bez kuras darbs ar excel un kalkulatoru vienkārši nav iedomājams. Galvenā priekšrocība salīdzinājumā ar konkureniem ir 2 gadu garantija, kas attiecas gan uz uzņēmumiem, gan privātpersonām. Korpusa kvalitāte ir izpildīta labākajās ASUS tradīcijās.

229 Ls – HP Compaq Presario CQ57-381ER  – Izdevīgs mājas dators
Par šo modeli var pateikt vienkārši  – labākais pirkums mājas lietotājam par zemāko cenu. To apliecina gan iespaidīgā 4GB operatīvā atmiņa, gan 500GB apjomīgais cietais disks, turklāt šī datora  “sirdī” esošais Fusion E450 ir sabalansēts divkodolu skaitļošanas procesora un grafiskā adaptera Radeon HD6310 apvienojums “divi vienā”. Šāda kombinācija nodrošina labu veikspēju iepriekšējās paaudzes 3D spēlēs, kā arī FullHD filmu atskaņošanu un visu nepieciešamo darbam ar dokumentiem, internetu un mācību programmatūru.

279 Ls – Acer Aspire 5733Z – Jaudīgs dators mazam birojam ar 100% legālu programmatūru
Lai uzņēmums mūsdienās varētu efektīvi un legāli darboties, tam nepieciešami jaudīgi datori un legāla programmatūra. Acer Aspirce 5733Z ir tieši šāds modelis. Pateicoties Pentium Dual core P6200 2.13 GHz divkodolu procesoram4GB operatīvajai atmiņai, 500GB cietajam diskam šis ir moderns, jaudīgs dators visiem biroja uzdevumiem, ieskaitot neliela uzņēmuma grāmatvedības funkcijas Tildes Jumī, 1C, SolCraft u.c. sistēmā. Legalitāti nodrošina MS Windows 7 licence, kas ir rūpnīcā uzinstalēta. Līdz ar to – atliek vien ieslēgt un sākt darbu.

299 Ls – HP Pavilion G6-1160SA – Jaunākās paaudzes dators ar 100% legālu programmatūru
Šis dators ir aprīkots ar jaunākās paaudzes Intel SandyBridge procesoru B940 2.0GHz, kurā integrēta jaudīgs grafiskais čips Intel HD2000. Kombinācijā ar 3GB operatīvo atmiņu un 6 šūnu akumulatoru šis dators ir spējīgs darboties vairāk par 4 stundām vietās, kur nav pieejama elektrības rozete. Komplektā esošā MS Windows 7 licence nodrošina to, ka šis dators ir rūpnīcā sagatavots darbam ar legālu programmatūru.

309 Ls – HP Pavilion DM1-3110EN Jaudīgs ceļojumu dators par neticamu cenu
Līdz šim 12″ izmēra dators vai nu maksāja neiedomājami dārgi, vai tas bija neiedomājami lēns. Par laimi AMD radījuši procesoru Fusion E350, kas kompānijai HP ļāvis izgatavot šolieliskojaudīgo un miniatūro datoru par nereāli zemu cenu – 309 Ls. Šis dators izceļās ar lielisku grafisko veiktspēju un fantastiski zemu svaru – 1.6 Kg. Pateicoties vispusīgajam E350 procesoram tas noderēs tiem, kuri mēdz daudz laika pavadīt ceļojot vai atpūšoties dabā.

349 Ls – Toshiba Satellite L750-12Z Portatīvais dators ar augstu 3D veikspēju
Iegādājoties šo datoru Jūs iegūsiet visu nepieciešamo pilnvērtīgai 3D veikspējai. Jaunākās paaudzes Intel SandyBridge i5 procesors ar 2.3GHz takts frekvenci, 4GB operatīvā atmiņa,500GB cietais disks un NVidia GeForce GT525M 3D karte ar izdalītu grafisko atmiņu ir tieši tā kombinācija, kas nepieciešama prasīgiem lietotājiem. Lai to pierādītu, esam nofilmējuši nelielu veikspējas testu, kuru kopā ar plašāku mūsu speciālistu viedokli par šo datoru iespējams iepazīties šajā apskatā.

Tas šomēnes nav viss. Ceļā pie mums ir jaunas kravas ar speciālajiem piedāvājumiem. Līdz ar to, ja vēlies vienmēr būt informēts par visām jaunākajām dateks.lv akcijām, pieraksties uz jaunumiem: Twitter, Facebook, Google+ vai šī bloga RSS.

 

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: