Toshiba Satellite L750-12Z ar GeForce GT520M par īpašu cenu!

- - No Comments on Toshiba Satellite L750-12Z ar GeForce GT520M par īpašu cenu!

Līdz šim apskatījuši bijām vien portatīvos datorus ar Radeon mobilajiem grafiskajiem adapteriem, tomēr šoreiz ir pienākusi kārta arī jaunajam akcijas portatīvajam datoram no Dateks.lv, kurš ir apgādāts ar Nvidia GeForce GT520M grafisko adapteri – Toshiba Satellite L750-12Z

L750 sērijas portatīvie datori ir veidoti viscaur no sudraba krāsas plastmasas, kurai ir rūtains motīvs. Korpuss ir nostrādāts kvalitatīvi un pilnībā atbilst L750 sērijas standartam par portatīvā datora klasi virs budžeta līmeņa. Pateicoties šim rūtainajam motīvam un gludajai virsmai, pirkstu nospiedumi pilnībā nebūs redzami.

Toshiba Satellite L750-12Z nav preinstalēta operētājsistēma, tāpēc nākas to uzstādīt pašam, kas nesagādā nekādas raizes. Toshiba atbalsta mājas lapā ir pieejami visi nepieciešamie draiveri, tāpēc portatīvais dators drīz vien ir gatavs pirmajiem testiem.

Ņemot vērā L750-12Z specifikācijā esošo Intel Core i5-2410M procesoru un 4GB DDR3 operatīvo atmiņu, skaidrs, ka jāinstalē uzreiz ir kāda prasīgāka spēle par mūsu agrāk testos iecienīto Call Of Duty. Šoreiz izvēle par labu nāca vizuāli krāšņajai Battlefield Bad Company 2 datorspēlei.

Iestatot 15.6” displeja izšķirtspēju uz ekrāna natīvo 1366×768 punkti, pielāgojot spēles iestatījumus uz pamatā Low, spēles process gāja pat ļoti gludi. GeForce GT520M grafiskais adapteris spēja sevi pilnībā attaisnot, ja salīdzinām grafisko veiktspēju ar, piemēram, Radeon HD6470M.

Otra datorspēle, kuru spēlēju 1366×768 punktu izšķirtspējā un iestatījumiem uz meddium un pat high, bija Off Road. Spēle ievērojami vairāk spēja noslogot grafisko adapteri, taču arī šī spēle bija pa spēkam GeForce GT520M.

Vispozitīvākā iezīme, kura turpmāk asociēsies ar GeForce mobilajiem grafiskajiem procesoriem, ka tie izdala ļoti maz siltuma. Visu laiku, kad tika spēlēta kāda spēle, no datora sāna pūta tikai silta vēsma, nevis karsts gaiss, kas ir arī svarīgi, lai portatīvais dators saglabātu maksimāli ilgu dzīves ciklu.

Ja vēlaties iepazīties sīkāk ar šī Dateks akcijas portatīvā datora specifikācijām, sekojiet saitei – Toshiba Satellite L750-12Z

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: