Intel Sandy Bridge-E procesori sāk parādīties Eiropā

- - No Comments on Intel Sandy Bridge-E procesori sāk parādīties Eiropā

Dažos Eiropas, precīzāk Lielbritānijas, veikalos sāk parādīties iespēja pasūtīt Intel Sandy Bridge-E procesorus. Minēti ir divi modeļi – Core i7-3930K un Core i7-3960X Extreme Edition.

Augstākās klases Core i7-3960X procesora cena pašlaik ir norādīta 680Ls apmērā, bet i7-3930K ir pieejams par 382Ls.

Kamēr Britu veikali Core i7-3930K procesora cenu tur 382Ls robežā, tik un tā tas ir ievērojami dārgāks, nekā dažus mēnešus iepriekš ticis prognozēts, ka tas būšot pieejams par aptuveni 290Ls.

Šobrīd var secināt tikai vienu, ka Intel nejūt nekādu konkurenci un var norādīt tādas cenas, kādas vien vēlas. Ja pirms AMD Bulldozer relīzes Intel bija nepieciešams izsludināt tādas cenas, kas spētu konkurēt ar AMD, tad pēc AMD jauno procesoru relīzes ir skaidrs, ka konkurence veiktspējā netiek likta pretī. Attiecīgi Intel varēja pat neizlaist šos procesorus un savu tehnoloģiju paturēt vēl kādu laiku pūrā, tomēr AMD Bulldozer reklāmas kampaņas lika spert Intel šo soli par labu Sandy Bridge-E ātrākai relīzei.

Ziņas avots – TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: