eVGA strādā pie pamatplates ar divām LGA2011 CPU ligzdām

- - 2 Comments on eVGA strādā pie pamatplates ar divām LGA2011 CPU ligzdām

EVGA šobrīd strādā pie pamatplates izstrādes, kas pat kvēlākajiem datortehnikas entuziastiem liktu pasapņot par to veiktspēju, ko šī plate spētu nodrošināt. Šī pamatplate piedāvātu divas LGA2011 procesoru ligzdas un septiņus PCI-Express x16 slotus.

Šobrīd vēl nav oficiālas informācijas no eVGA par to, kāds varētu būt pamatplates nosaukums, taču internetā plaši tiek aprunāts pirmais prototipa attēls, kurš vēl ievērojami var mainīties.

Katrai procesora ligzdai ir nepieciešama papildus barošana no barošanas bloka – 1 x 8 kontaktu spraudnis un 1 x 6 kontaktu (PEG) spraudnis. Tāpat arī papildus barošanu iespējams pievienot PCI-E x16 slotiem ar 6 kontaktu PEG spraudņa starpniecību.

Ap katru LGA2011 procesora ligzdu ir izvietoti atmiņu sloti. Vienam procesoram tie ir 8, bet otram tikai 4. Tomēr, tā kā šis ir tikai prototips, tad nevar izslēgt iespēju, ka otra procesora ligzda arī neiegūs visus 8 atmiņas slotus.

Pamatplatei ir 14 SATA pieslēgvietas, divas 1000Mbps pieslēgvietas, Bluetooth un pagaidām vēl nezināms skaits ar USB3.0 pieslēgvietām.

Protams, neizpalikt ar dažādākajām virstaktētājiem paredzētām iespējām – sprieguma mērīšanas punktiem, Power/Reset pogām uz pamatplates u.c.

Šobrīd vēl eVGA par oficiālo relīzi un cenu nav teikuši. Iespējams, pamatplate parādīsies tirgū drīzumā pēc oficiālās Sandy Bridge-E procesoru relīzes.

Ziņas avots – NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: