AsRock gatavojas pirmo LGA2011 pamatplašu relīzei

- - No Comments on AsRock gatavojas pirmo LGA2011 pamatplašu relīzei

AsRock, kompānija, kura sāka savu darbību kā Asus atzars, kas piedāvā budžeta klases risinājumus, ir pierādījusi sevi tirgū kā konkurences spējīgu augstākās klases spēlētāju.

Šobrīd AsRock gatavo Intel LGA2011 ligzdas pamatplates ar X79 čipsetu. Viena no pamatplatēm, kuras attēlus AsRock publiskojuši tīmeklī – X79 Extreme7. Šī pamatplate būs daļa no pirmajām LGA2011 pamatplatēm, kuras ienāks tirgū novembra vidū/beigās.

Tā kā X79 čipsets ir pozicionēts kā augstākā cenu segmenta un datortehnikas entuziastu klases aizpildītājs, X79 Extreme7 var lepoties ar daudz ievērojamiem raksturlielumiem, tajā skaitā – 16 fāzu CPU barošanas ķēdi, augstas kvalitātes droselēm un serveru klases kondensatoriem.

Tā kā atmiņas (RAM) kontrolieris (IMC) atrodas procesorā, katrā tā pusē ir trīs atmiņu sloti. Procesorā esošais atmiņas kontrolieris (IMC) nodrošina četru kanālu atmiņas kopni. Tomēr, ja svarīgākais nav vien atmiņas ātrdarbība, bet apjoms, tad var izvēlēties aizpildīt visus slotus, lai iegūtu maksimālo RAM apjomu.

Papildus ievērojamās ātrdarbības RAM režīmam, moduļus šajā pamatplatē varēs ievērojami virstaktēt, jo X79 Extreme7 ir četru fāzu barošanas ķēde, kas nodrošinās stabilu un augstu spriegumu piegādi slotos esošajiem moduļiem, lai no tiem panāktu augstāko iespējamo veiktspēju.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: