Parādās Intel X79 pamatplašu pirmie attēli

- - 1 Comment on Parādās Intel X79 pamatplašu pirmie attēli

Interneta plašumos parādās pirmās Intel LGA2011 ligzdas pamatplašu fotogrāfijas. Šo pamatplašu pamatā ir Intel X79 čipsets, kurš pozicinotēts kā entuziastu produkts, jo pamatplates būs dārgas un piedāvās virstaktēšanas iespējas. Šajās pamatplatēs varēs ievietot Sandy Bridge-E procesorus.

Attēlā var apskatīt GigaByte GA-X79A-UD3 pamatplates attēlu. Kā redzams, šī plate ir ATX formfaktora, ap procesora ligzdu ir spēcīga barošanas ķēde. Katrā pusē procesora ligzdai ir pa diviem atmiņu slotiem, kuras var darboties Quad-Channel režīmā, pateicoties procesoros iebūvētajam atmiņas kontrolierim. Katram atmiņas kanālam ir atsevišķa 64 bitu atmiņas josla.

Jāpiebilst, ka X79 čipseta pamatplatēm būs trešās paaudzes PCI-Express sloti. Lai gan GigaByte GA-X79A-UD3 pamatplatei ir pieci PCI-E 3.0 X16 sloti, desmit Sata III pieslēgvietas, tā pieder pie zemākās klases X79 pamatplatēm. Tāpēc grūti pat iedomāties, cik Sata III un USB3.0 pieslēgvietas būs augstākās klases X79 pamatplatēm.

Cerēsim, ka arī veiktspējas pieaugums būs tikpat milzīgs, cik izmēros pieaugusi ir procesora ligzda.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: