AMD Fusion APU iegūst aizvien augstāku popularitāti

- - 1 Comment on AMD Fusion APU iegūst aizvien augstāku popularitāti

AMD paziņojuši, ka šī gada pirmajā ceturksnī pārdošanā ir nonākuši trīs miljoni Fusion APU (CPU, GPU un dienvidu tilts vienā pakotnē), kas ir 50% no AMD kopējā mobilo procesoru tirgus.

2010. gada pēdējā ceturksnī, kad AMD prezentēja un pārdošanā laida Fusion APU, tika realizēts viens miljons Fusion APU, kas ir trīs reizes mazāk, kā šī gada pirmajā ceturksnī. Attiecīgi var izdarīt secinājumus, ka mobilās platformas iegūst aizvien lielāku popularitāti un pēc tām ir pieprasījums.

Lētākā pamatplate, kurai ir integrēts AMD Fusion APU, Dateks preču katalogā maksā 67 latus – Sapphire IPC-E350M1W. Par šādu summu jūs iegūstat pamatplati, kurā ir integrēts centrālais procesors, kuram ir divi kodoli, takts frekvence 1.6GHz. Šajā pašā pakotnē, kurā ir centrālais procesors, ir integrēts arī grafiskais procesors – Radeon HD6310, kurš atbalsta arī DirectX 11 grafiku. Atliek vien iegādāties cieto disku, operatīvo atmiņu, barošanas bloku un pilnībā funkcionējošs, relatīvi jaudīgs dators ir nokomplektēts.

Ziņas avots – EXPreview.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: