AMD Fusion APU – kas tas ir?

- - 7 Comments on AMD Fusion APU – kas tas ir?

Pavisam nesen AMD oficiāli izlaida jaunu mobilo procesoru sēriju – Fusion APU, kur indekss „APU” ir ierastā „CPU” indeksa vietā. Tātad, AMD šos procesorus prezentē kā kaut ko jaunu, jo APU satur trīs sistēmas daļas vienā – pamatplates ziemeļu tiltu, grafisko procesoru un centrālo procesoru.

Fusion APU piedāvā zemu izdalītā siltuma daudzumu, zemu strāvas patēriņu, taču tai pat laikā, atbalsta DirectX 11 grafiku un piedāvā pienācīgu jaudu.

AMD kopā ir izveidojuši četrus Fusion APU. Divus „Zacate” sērijas un divus „Ontario.”

„Zacate” ir APU ar 18W izdalītā siltuma daudzumu, Radeon HD6310 grafisko procesoru. Ir divi „Zacate” APU – viens ir apgādāts ar 1.6GHz divkodolu procesoru, taču otrs ar 1.5GHz vienkodola procesoru.

„Ontario” ir APU ar 9W izdalītā siltuma daudzumu, Radeon HD6250 grafisko procesoru. Arī „Ontario” ir divi APU – viens ir ar 1.0GHz divkodolu procesoru, taču otrs ar 1.2GHz vienkodola procesoru.

Paredzams, ka šos AMD APU mēs redzēsim daudzos netbukos, dažādos miniatūros galddatoros u.c. iekārtās – laiks rādīs, taču skaidrs ir viens, ka akumulatora darbības laiks šīm iekārtām būs jaunā līmenī.

Saistītie raksti :

AMD Brazos platformas netbuks no Acer

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: