Intel gatavo pamatplašu čipsetu entuziastiem

- - 2 Comments on Intel gatavo pamatplašu čipsetu entuziastiem

Kamēr tirgū pozīcijas iekaro Intel LGA1155 ligzdas pamatplates ar H61, H67 un P67 čipsetiem, Intel paziņojuši par jauna čipseta izstrādi – X79, kas paredzēts LGA2011 ligzdas procesoriem.

Daudzi datoru lietotāji vēl lieto LGA775 pamatplates un pat nedomā par datora uzlabošanu, bet Intel paspējuši izlaist LGA1156, LGA1366, LGA1155 ligzdas pamatplates. Internetā paspējuši izskanēt komentāri, ka Intel nāk klajā ar tik daudz jaunām procesoru ligzdām un čipsetiem kā sēnes aug pēc lietus.

X79 čipsetam būs līdz desmit Sata III ierīču kontrolieris, no kurām astoņas var konfigurēt kā SAS (kā ražotājs izvēlas). USB2.0 kontrolieris ar četrpadsmit portu atbalstu. USB3.0 natīvs atbalsts šobrīd nav minēts, iespējams tāpēc, ka būs Intel Thunderbolt kontrolieris, taču par to nav nekādas oficiālas informācijas.

Procesori, kas būs paredzēti LGA2011 pamatplatēm ar X79 čipsetu, piedāvās integrētu četru kanālu atmiņas kontrolieri. Jāpiebilst, ka X79 pamatplates tiks pozicionētas entuziastu tirgum, kā arī cenas būs augstas.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: