Pamatplate ar AMD APU zem 80Ls

- - 1 Comment on Pamatplate ar AMD APU zem 80Ls

Atjaunināts: Paldies mūsu bloga lasītājam Delfins, kurš rakstā pamanīja rakstā būtisku kļūdu, kas tagad ir izlabota.

Dateks preču katalogā parādījusies jauna pamatplate no Asus, kas piedāvā integrētu AMD APU. Runa ir par Asus E35M1-M, kura ir pieejama par relatīvi zemu cenu (ņemot vērā, cik izmaksā komplektēt līdzvērtīgas jaudas datoru no atsevišķām komponentēm).

Asus E35M1-M ir integrēts AMD APU, kas sevī satur divu kodolu E350 procesoru, Radeon HD6310 grafisko procesoru ar DirectX 11 atbalstu.

Pirmkārt, jāpiemin tas, ka pamatplate tiek dzesēta pilnībā pasīvi, tātad – jums pastāv iespēja izveidot datoru, kurš neradīs nekādu traucējošo skaņu.

Otrkārt, E35M1-M ir mATX formfaktora pamatplate, kuras izmēri ir vien 24.4 cm x 18.3 cm, pamatplate būs labs risinājums maza datora izveidei, kuru pat varat izmantot kā mājas kinoteātri datoru (HTPC).

Ņemot vērā DDR3 atmiņu cenas, tad, komplektā ar šo pamatplati, varat iegādāties, piemēram, Kingston 4GB DDR3 1333MHz atmiņu moduļus par 32Ls, lai dators būtu jau pamatā nokomplektēts.

Atliek vien piemeklēt mATX formfaktora korpusu, kura komplektācijā būtu barošanas bloks, piemēram, Codegen M105-A11

Komplektācijai varam pievienot arī SSD disku, lai tiešām būtu pilnīgs klusums, izņemot barošanas bloka radīto troksni. SSD diski arī jau ir pieejami par pieņemamā cenām, piemēram, Apacer 32GB 2.5” SSD disks par 50Ls.

Lai izveidotu datoru, kurš būtu maza izmēra, kluss, pietiekoši jaudīgs, lai spētu darboties ar praktiski visām mājas lietotāja aplikācijām, pietiek ar summu, kas iekļaujas 200Ls. Ņemot vērā to, ka ir integrēts Radeon HD6310 grafiskais procesors, tad iespējams būs uzspēlēt pat kādas mazāk jaudīgas spēles, kā arī atskaņot augstas izšķirtspējas video materiālu bez aizķeršanās.

 

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: