Pamatplate, kas balstīta uz AMD jaunā lolojuma – APU.

- - 3 Comments on Pamatplate, kas balstīta uz AMD jaunā lolojuma – APU.

Ja kādu laiku agrāk, Dateks blogs, Tevi, cienījamo lasītāj, informēja, ka AMD ir izveidojuši procesorus, kurus gan kompānija pati neatdzīst par procesoriem (CPU), bet gan par ko pavisam jaunu – APU. Īsumā varētu teikt tā – APU satur trīs sistēmas daļas vienā : pamatplates ziemeļu tiltu, grafisko procesoru un centrālo procesoru, pie tam, piedāvājot zemu izdalītā siltuma daudzumu un zemu strāvas patēriņu. Sīkāk varat palasīt šeit – „AMD Fusion APU – kas tas ir?

Šoreiz gan stāsts būs par to, ka Latvijā, Dateks.lv preču katalogā, parādījusies ir viena no pamatplatēm, pirmie paspējuši GigaByte, uz kuras ir šis AMD Fusion APU – GigaByte GA-E350N-USB3

Īsumā par pamatplates iespējām un specifikācijām :

•    E-350 divkodolu procesors
•    Integrēts Radeon HD6310 grafiskais procesors
•    Divi DDR3 atmiņu sloti (līdz 8GB)
•    Attēlveidošana – D-Sub (VGA), DVI un HDMI
•    Četras Sata III pieslēgvietas
•    Divu USB3.0 un astoņi USB2.0 porti
•    mITX formfaktors

Šī pamatplate piedāvā arī kādu jaunu iespēju, kas varbūt ne visiem būs pazīstama. Tātad, USB On/Off Charge tehnoloģija. Ko tad tā dara un mums dod? – Ja esat iPod, iPhone, iPad īpašnieks, tad, pateicoties šādai iespējai, Jūs varēsiet uzlādēt savas iekārtas, neatkarīgi no tā, vai dators būs ieslēgts, vai izslēgts, pie tam, pateicoties šai tehnoloģijai, caur USB ligzdu nāks tāds spriegums, kāds tipiski netiek laists caur USB pieslēgvietu. Tātad, uzlādes laiks, kad būsiet pievienojuši iekārtu pie datora, būs tikpat ilgs kā, ja iekārta atrastos pie speciāla lādētāja.

Tātad, ja Jūs vēlaties sev mazu datoru, kurš patērē maz strāvu, ideāli tiek galā ar augstas izšķirtspējas video, spēj apmierināt praktiski visas mājas lietotāja vēlmes, tad šī pamatplate būs laba izvēle – GigaByte GA-E350N-USB3

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: