Intel nākamās paaudzes procesoru atbalstoša pamatplate Dateks.lv!

- - 1 Comment on Intel nākamās paaudzes procesoru atbalstoša pamatplate Dateks.lv!

Tuvojoties laikam, kad Intel izlaidīs savus pirmos, jaunās paaudzes „Sandy Bridge” procesorus, pamatplašu ražotāji nesnauž un sāk piedāvāt savas pamatplates šiem procesoriem. Lai gan Intel „Sandy Bridge” procesori vēl nav pieejami, taču pamatplates sāk parādīties veikalos, kā arī Dateks.lv piedāvājumā ir parādījusies pirmā LGA1155 ligzdas pamatplate, kura atbalsta gaidāmos Intel procesorus – MSI H67MA-E45

Jaunā MSI pamatplate ir apgādāta ar četrām Sata II pieslēgvietām un divām Sata III pieslēgvietām. Aizmugures panelī var atrast D-Sub (VGA), DVI un HDMI pieslēgvietas, kas parūpēsies par attēlveidošanu, Gigabita tīkla un sešas USB pieslēgvietas, no kurām divas ir USB3.0, bet četras USB2.0.

H67MA-E45 ir četri DDR3 atmiņu sloti, viens PCI-E X16 slots un trīs PCI-E X1 sloti. Pamatplate piedāvā mATX formfaktoru.

Šobrīd gan šādai pamatplatei Jūsu īpašumā nebūtu pielietojums, kā vien pastāstīt kaimiņam, ka Jums ir nākošās paaudzes procesoru atbalstoša pamatplate. Taču, ja vēlaties iegādāties šo pamatplati savā īpašumā, tad to varat izdarīt šeit, Dateks.lv – MSI H67MA-E45

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: