Fatal1ty pamatplašu sērijas atgriešanās!

- - No Comments on Fatal1ty pamatplašu sērijas atgriešanās!

Ja ar datoriem Jums ir sanācis saskarties ne tikai šogad, bet arī mazliet agrāk, tad, iespējams, esat dzirdējuši par pamatplatēm no Fatal1ty sērijas. „Fatal1ty” ir kāda geimera segvārds tīkla datorspēlēs, kurš kopā ar Abit izveidoja vienas no labākajām tā laika pamatplatēm.

Atgriežoties pie mūsdienām, kompānija ASRock, sadarbībā ar pašu Fatal1ty, sagatavojuši jaunu šīs sērijas pamatplati, kura būs bāzēta uz gaidāmā Intel P67 čipseta. Jaunās ASRock pamatplates nosaukums ir Fatal1ty P67 Professional, kura būšot paredzēta geimeriem un datortehnikas entuziastiem.

Fatal1ty pamatplates vienmēr izcēlušās ar sarkano krāsu shēmu, kas arī labi ir atspoguļots ASRock pamatplatē.

Par specifikācijām vēl nekas sīkāk nav zināms, taču redzams ir tas, ka pamatplatei ir iespaidīga procesora barošanas ķēde, četri DDR3 atmiņu sloti, Nvidia SLI un CrossFire atbalsts, pateicoties trim PCI-E X16 slotiem. Četras Sata III pieslēgvietas, divi USB3.0 porti.

Gaidīsim un redzēsim, kā tirgū sevi pierādīs Fatal1ty sērijas atgriešanās.

Ziņas avots – TweakTown.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: