GigaByte pamatplates ar melnu PCB

- - No Comments on GigaByte pamatplates ar melnu PCB

GigaByte, kas ļoti ilgu laiku pieturējušies pie zilām iespiedplatēm (PCB), ir izveidojuši pirmās pamatplates ar melnas krāsas PCB, beidzot izveidojot ko savādāku kā ierasts (manuprāt, arī acij tīkamāku). Ar šādas krāsas PCB varēs lepoties kompānijas augstākās klases pamatplates, kuras paredzētas LGA1155 ligzdai – GA-P67A-UD5 un GA-P67A-UD7.

GA-P67A-UD7 ir 24 fāzu procesora barošanas ķēde, četri PCI-E 2.0 x16 sloti, divi PCI un viens PCI-E x1 slots. Sešas Sata II un divas Sata III pieslēgvietas. Divi Ethernet porti, 8 kanālu HD audio atbalsts, četri USB3.0 porti, FireWire un eSata pieslēgvietas.

GA-P67A-UD5, atšķirībā no GA-P67A-UD7, ir 20 fāzu procesora barošanas ķēde, trīs, nevis četri, PCI-E 2.0 x16 sloti. Pārējās specifikācijas ir aptuveni tādas pašas.


Abas pamatplates ir no GigaByte Ultra Durable 3 saimes un tieši šīs divas plates varētu būt vienas no pirmajām GigaByte LGA1155 platēm.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Šobrīd pieejamās GigaByte pamatplates vari apskatīt šeit – Sistēmplates Intel procesoriem (GigaByte) un Sistēmplates AMD procesoriem (GigaByte)

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: