Barts XT jeb Radeon HD6770 prototipa attēli

- - No Comments on Barts XT jeb Radeon HD6770 prototipa attēli

AMD Radeon HD6000 saimes grafisko karšu lielā iznākšana paredzēta oktobra beigās, bet ar katru dienu arvien vairāk interneta vidē nonāk informācijas par šīm kartēm, gan specifikācijām, gan arī attēli, kuros redzamas šīs grafiskās kartes vai to prototipi. Nesen internetā parādījās iespējamie Radeon HD5770 sekotājas attēli – Radeon HD6770 (par nosaukumu gan vēl īsti nav skaidrs, segvārds šai kartei ir Barts XT)(skatīt attēlu).

BART XT prototype

Kamēr paša grafiskā procesora specifikācijas vēl nav zināmas, no bildēm arī ir secināmas dažas lietas. Pirmkārt, HD6770 ir divi 6 kontaktu papildu barošanas spraudņi, tā izmanto 4 fāzu barošanas ķēdi, plus vienu digitālo barošanas ķēdes elementu. Iespējams, ka šai kartei būs 256 bitu atmiņas joslas platums, kas rezultātā dotu pat 80-100% augstāku atmiņas caurlaidību kā HD5770 grafiskajai kartei. Par attēlveidošanu parūpējas divas DVI pieslēgvietas, viena HDMI un divas mini-DisplayPort pieslēgvietas. Ir arī viens CrossFire spraudnis, lai varētu izmantot 2-way CrossFire.

AMD šīs grafiskās kartes pie patērētājiem solās nogādāt jau līdz gada beigām! Atgādināšu, ka HD6000 sērijas Radeon kartes vairs nebūs ATI Radeon, bet gan AMD radeon, par to vairāk šeit – AMD anulē ATI logo

Ziņas avoti – NordicHardware un TechPowerUp!

Gaidām jaunu informāciju par kartēm un pašas kartes!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: