AMD seškodolu procesori jau pieejamai Dateks katalogā!

- - 9 Comments on AMD seškodolu procesori jau pieejamai Dateks katalogā!

amd_logoJau kopš vakardienas Dateks preču katalogā iespējams pasūtīt AMD seškodolu procesorus – PHENOM II X6 1090T BLACK EDITION un PHENOM II X6 1055T.

Phenom II X6 veidoti 45nm tehnoloģiskajā procesā un ir balstīti uz „Thuban” arhitektūru. Abi procesori nepārsniedz 125W TDP, kas ir ļoti iepriecinošs fakts, tāpat abiem ir 6MB L3 kešatmiņa. X6 1055T ir 2.8GHz takts frekvence, kamēr X6 1090T BE strādā ar iespaidīgu 3.2GHz takts frekvenci. Abi procesori pieejami BOX komplektācijā ar iekļautu dzesētāju un pieejami par ļoti izdevīgām cenām – attiecīgi 126Ls par  X6 1055T un 183Ls par X6 1090T BE.

Phenom II X6

Phenom II X6

Pieminēšanas vērts ir fakts, ka šie procesori ir atpakaļsavietojami ar AM2+ ligzdu. Principā pamatplatei jābūt apgādātai ar attiecīgu barošanas ķēdes jaudu, lai spētu nodrošināt šo procesoru darbību. Kompānija Asus jau paziņojusi par pamatplatēm, kuras būs Phenom II X6 savietojamas – links.  Pamatplašu ražotājiem, protams, būs vajadzīgs neilgs laiks, kamēr izlaidīs jaunas BIOS versijas, lai šie procesori strādātu, taču jau ir iespējams lejupielādēt attiecīgās BIOS versijas ražotāju mājaslapās, lai spētu pilnībā izjust Phenom II X6 ātrdarbību.

Saistītie raksti :
AMD Phenom II X6 un nedaudz par Turbo Core.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: