Intel šī gada pirmā ceturkšņa ienākumi

- - 1 Comment on Intel šī gada pirmā ceturkšņa ienākumi

intel-logo-gadgetmixIntel paziņojuši, ka šī gada ceturksnī kompānijai bijuši 10,3 biljoni dolāru ieņēmumi, kas ir Intel rekords par gada pirmo ceturksni. Intel ziņo, ka redzams reāli augošs pieprasījums pēc „mobile” sērijas procesoriem (procesori, kas nāk klēpjdatoros, planšetēs u.c.).

Salīdzinot kompānijas šī gada pirmā ceturkšņa ieņēmumus ar pagājušā gada pirmo ceturksni ir skaidrs, ka šogad ienākumi palielinājušies par 44%. Salīdzinoši ar peļņu, ienākumi nemaz tik lieli neliekās, jo šī gada pirmajā ceturksnī kompānijai ir bijusi 2,4 biljonu dolāru peļņa, kas ir par 288% lielāka salīdzinot ar iepriekšējā gada pirmo ceturksni.

Intel novērojuši, ka tehnoloģiju nozare sāk atgūties no globālās ekonomiskās krīzes, un, ka pieprasījums turpina augt vienmērīgā tempā. Tāpat kompānija Intel lielo peļņu asociē ar to, ka tika optimizēti uzņēmuma izdevumi.

Intel norādīja, ka ir liels pieprasījums pēc Intel 32nm procesoriem, un tam esot tendence augt, kas savukārt esot vicinājis Intel  paātrināt savus plānus, tādēļ drīzumā gaidāmi divi jauni Intel 32nm procesori..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: