USB 3.0 adapters

- - 2 Comments on USB 3.0 adapters

STAR-USB30Beidzot ir klāt tas brīdis, kad visiem, kas nepaspēja iegādāties datoru, vai pamatplati ar USB3.0 pieslēgvietu tiek dota otra iespēja – MSI Star USB3.0 adapters.

Iztērējot nedaudz vairāk par 20 LVL var iegūt divas USB3.0 pieslēgvietas ar nosacījumu, ka datorā ir viens brīvs PCI-Express 16X/8X vai 4X ports.

Janvāra vidū rakstījām par USB3.0 un tā ietekmi uz perifērijas iekārtu nākotni:

Galvenā priekšrocība novērojama izmantojot ārējos datu nesējus (USB zibatmiņas un cietos diskus), kuru iekšējais datu pārraides ātrums megabaitos sekundē pārsniedz 100 MB/s, kas (pārrēķinot megabitos sekundē) sastāda aptuveni 800 Mb/s. Savukārt USB2.0 maksimālā caurlaidība ir 480 Mb/s, kas spēj jūtami samazināt failu kopēšanas ātrumu.

USB3.0 savukārt atrisina šo problēmu ar rezervi, palielinot maksimālo datu pārraides ātrumu līdz 4.0Gbit/s, jeb 500 MB/s, kas ir piecas reizes ātrāks nekā ārējo iekārtu (pašreizējais) datu pārsūtīšanas ātrums. Lai izmanotu USB3.0 dotās priekšrocības nepieciešama gan USB3.0 pieslēgvieta, gan ārējā iekārta ar USB3.0 standarta atbalstu.

Raksta tapšanas brīdi Dateks.lv katalogā pieejamas sekojošas ārējās iekārtas ar USB3.0 atbalstu:
Western Digital MY BOOK 3.0, 1TB, USB3.0
Western Digital MY BOOK 3.0, 1TB, USB3.0 + HBA ADAPTER.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: