3 ziņas no interneta plašumiem #6

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #6

Microsoft atklāj informāciju par gaidāmā Windows 8 versijām

Microsoft izlēmuši mest pie malas Starter, Home Premium, Ultimate un citas daudzās variācijas, ko aizsāka kopš Windows Vista laikiem. Windows 8 tiks piedāvāts vien 3 versijās, Windows 8, Windows 8 Pro un Windows 8 RT. Pēdējā būs pieejama vien pre-instalēta uz ARM arhitektūras bāzētām ierīcēm un planšetdatoriem, līdz ar to galddatoriem un laptopiem atliks vien Windows 8 un Windows 8 Pro. Sīkāku informāciju par versiju atšķirībām un upgrade nosacījumiem var uzzināt tomshardware.com.

Intel par nedēļu paātrina Ivy Bridge procesoru prezentāciju

6 dienas – tieši par tik dienām ātrāk pārcēlta Intel 22nm Ivy Bridge arhitektūras procesoru debija. Līdzšinējā 29. aprīļa vietā izvēlētes 23. aprīlis. Sākotnēji tirgū būšot pieejami Core i7-3770K, i7-3770, 3570K, i5-3550 un i5-3450 modeļi. Precīzas cenas gan vēl nav apstiprinātas, bet skaidrs ir tas, ka Ivy Bridge procesori būs dārgāki kā Sandy Bridge, ja salīdzina modeļus ar vienādām takts frekvencēm. Jāsaprot gan, ka objektīvs salīdzinājums tas nav – arhitektūras atšķiras diezgan ievērojami. Raksts lasāms tomshardware.com.

Pirmie Intel Atom viedtālruņi tirgū sākot no 19. aprīļa

Intel kompānijas pārstāvis  Paul Otellini atklājis, ka pirmais uz Intel Atom mikroprocesora bāzētais viedtālrunis ir gatavs savai debijai. Jau no 19. aprīļa Indijā sāks tirgot Lava Xolo X900 tālruni, kas aprīkots ar 1.6GHz Intel Atom procesoru. Tā kā Atom ir uz x86 arhitektūras bāzēts procesors, tad paredzamas lielas problēmas ar programmatūras savietojamību. Tāpat arī pati tālruņa cena nav zināma (tiek minēts, ka tā varētu svārstīties ap 500 dolāriem), kā arī tas būs pieejams vien Āzijas tirgū. Vairāk informācijas gsmarena.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: