Nvidia atbilde AMD – GTX580 grafiskā karte!

- - 3 Comments on Nvidia atbilde AMD – GTX580 grafiskā karte!

Kamēr AMD jau ir gandrīz gatavi laist pārdošanā Radeon HD6000 sērijas grafiskās kartes, tikmēr Nvidia plāno, ko tad likt pretī, lai piesaistītu patērētājus arī savām kartēm, kā arī vajadzīga taču būs atbilde augstākajā tirgus segmentā, kurā sacenšas visi lielākie flagmaņi. Šobrīd augstākās veiktspējas grafiskā karte, ar vienu GPU, ir GTX480, taču, parādoties HD6970, šī situācija var mainīties. Tāpēc Nvidia plāno GeForce GTX580 grafisko karti!

Kas tad būs jauns GeForce GTX580? Atbilde – arhitektūrā nekas! Tas būs tas pats vecais grafiskais procesors, kāds atrodams GTX480, taču ar atslēgtiem papildu straumēšanas procesoriem, tekstūru apstrādes blokiem, kā arī būs platāka atmiņas josla – 512 biti. Atmiņas apjoms šīm kartēm būšot 2GB.

Principā var teikt, ka Nvidia atkal izmanto veco pārdēvēšanas politiku, lai tikai kompānijai būtu jaunas paaudzes kartes, kaut grafiskais procesors ir no vecās arhitektūras.

Piebildīšu, ka AMD Radeon HD6000 sērijas grafiskās kartes tiks izlaistas novembra pēdējā nedēļā, ja viss, protams, ies kā plānots!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: