Final Fantasy 16 izlaišanas datumi noplūst tiešsaistē

- - No Comments on Final Fantasy 16 izlaišanas datumi noplūst tiešsaistē

Internetā ir noplūdusi informācija par gaidāmās spēles Final Fantasy 16 potenciālo iznākšanas datumu.

Pirms dažām nedēļām Final Fantasy 16 producents Yoshi-P netieši norādīja, ka iznākšanas datums tiks paziņots līdz gada beigām, un visi norādīja uz The Game Awards kā potenciālo paziņojuma laiku un vietu. Vēlāk tika precizēts, ka paziņojums varētu būt ap 8. decembri, kad notiks The Game Awards, un nesen tika apstiprināts, ka arī Yoshi-P būs viens no viesiem, kas piedalīsies.

Baumu izcelsme nāk no Twitter konta The Snitch, kuram jau iepriekš ir sanācis precīzi noplūdināt dažāda tipa informāciju. Taču kā? Galvenā teorija šī lietotāja kontekstā ir tāda, ka šis cilvēks strādā YouTube un spēj redzēt vēl nepublicētos video, tādējādi liekot noprast, ka The Game Awards laikā varētu tikt prezentēts jaunais spēles treileris.

Jebkurā gadījumā, Final Fantasy 16 izstrāde turpinās un kā ziņos, spēle varētu iznākt 16. jūnijā vai 22. jūnijā. Taču ir jāatzīmē, ka 22. jūnijs ir ceturtdiena, bet vairums spēļu ASV iznāk otrdienā vai piektdienā, tātad 2023. gada 16. jūnijs (piektdiena) varētu būt potenciālais Final Fantasy 16 iznākšanas datums.

Dalīties ar rakstu: