Weblapas uzlabojumi nr. 1

- - 11 Comments on Weblapas uzlabojumi nr. 1

Bieži vien datortehnikas izvēle un iegāde ir garš un komplicēts process, kurā tiek iesaistīti radi, draugi, paziņas vai veikalu konsultanti. Mēs vēlamies padarīt šo procesu ērtāku un tāpēc esam ieviesuši jaunu funkciju – linku (saiti) uz iepirkumu grozu.

Šī lieta darbojas sekojoši – jūs iepirkuma grozā ievietojat interesējošo preci, piemēram, datoru, kurš veidots uz jaunā Intel Core I5 procesora bāzes. Šim iepirkuma grozam ar konkrēto preci automātiski tiek izveidota unikāla saite, skat. bildi.

grozs

Šajā piemērā datora bāzes komplektācija ir mainīta, līdz ar to dators ir kļuvis jaudīgāks un arī attiecīgi dārgāks. Vai šī komplektācija apmierinās jūsu vajadzības, vai pietiekami ilgu laiku nezaudēs savu aktualitāti, vai nepārmaksājat par nevajadzīgam ekstrām – šie jautājumi pirms pirkuma apstiprināšanas obligāti jāprecizē, griežoties pie speciālista.

Kā jārīkojas situācijā, kad vēlaties šo konkrēto komplektāciju apspriest ar kolēģi, teiksim, Skaipā? Klikšķiniet laukā, kur publicēta saite, un nokopējiet to uz skaipa čatu. Vai arī ievietojiet to savā blogā, piemēram, šādi. Vai saīsiniet un publicējiet twitterī.

Kad jūsu kolēģis vai draugs būs saņēmis šo ziņu un uzklikšķinājis uz saites, viņam būs iespēja izmantot funkciju “Mainīt komplektāciju” un izveidot savu, uz jūsu komplekta bāzētu variantu. Nu un attiecīgi, atkal izmatojot no jauna izveidoto saiti, nosūtīt to jums atpakaļ vai pārsūtīt kādam citam.

Ceram, ka šī jaunā funkcija atvieglos jūsu izvēli, iegādājoties datortehniku, kā arī iepirkšanās procesā veidos ērtāku komunikāciju ar konsultantiem. Ja jums ir vēl kāda laba ideja, kā uzlabot mūsu weblapas funkcionalitāti, labprāt uzklausīsim raksta komentāros.

P.S.
Paldies idejas autoram Zigurdam V., 10.- Ls dāvanu karte gaida mūsu birojā 🙂.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: