FIFA izstrādās savu spēli

- - No Comments on FIFA izstrādās savu spēli

Nesen FIFA prezidents Džanni Infantīno atklāja, ka organizācija strādā ar jauniem partneriem, lai izstrādātu jaunu “e-spēli”, kas varēs lepoties ar FIFA zīmolu, kuru Electronic Arts zaudēja 2022. gadā.

EA strādāja pie FIFA franšīzes strādāja trīsdesmit gadus, radot lieliskas futbola spēles, kuras novērtēja visā pasaulē, taču 2023. gada uzņēmums atteicās no FIFA nosaukuma un pārgāja uz “EA Sports FC”.

Džanni Infantīno savā publiskajā paziņojumā teica, ka “mēs izstrādāsim jaunu futbola spēli, jo futbola simulācijas spēlei ir jāsaucas FIFA. Simtiem miljonu bērnu visā pasaulē, spēlējot futbola simulācijas spēli, grib spēlēt un spēlēs FIFA. To nevar nosaukt citādi.”

Infantīno apstiprināja, ka FIFA jau strādā ar jauniem partneriem, lai strādātu pie jaunā futbola simulātora, taču neviens nezina, kāda tā būs un kā tā darbosies. Tai jau ir daudz konkurentu šajā jomā, jo gandrīz visa auditorija pēc spēles zīmola maiņas ir diezgan veiksmīgi pārgājusi uz EA Sports FC. Arī Konami joprojām darbojas futbola simulātoru tirgū ar eFootball.

Infantīno arī uzsvēra, ka FIFA izstrādātā spēle “būs vislabākā” un tā būs saskaņota ar “visu, ko dara FIFA”.

Vai, jūsuprāt, pasaulei ir vajadzīga jauna futbola spēle? Vai līdzās EA Sports FC un eFootball ir vieta jaunam futbola simulātoram?

Dalīties ar rakstu: