‘Chipotle’ sadarbojas ar ‘Tekken 8′, lai izveidotu turnīru sēriju priekš ”fighter-games’ spēlētājiem

- - No Comments on ‘Chipotle’ sadarbojas ar ‘Tekken 8′, lai izveidotu turnīru sēriju priekš ”fighter-games’ spēlētājiem

Starptautiski atzītais meksikāņu virtuves tīkls Chipotle Mexican Grill paziņoja par sadarbību ar kaujas spēļu franšīzes spēli, TEKKEN 8.

Jau otro gadu pēc kārtas tieši Chipotle būs 2024. gada Evolution Championship Series (Evo) sacensību partneris. Sacensības norisināsies Lasvegasā, ASV,

Kā teikts preses paziņojumā, Chipotle piedāvās jaunu digitālo ēdienkarti un dos iespēju TEKKEN 8 spēlētājiem nopelnīt spēles valūtu (in-game currency), veicot digitālos pirkumus Chipotle lietotnē.

Turklāt, Chipotle aprīlī atbalstīs Challenger Series (CCS) turnīru, kas tiks rīkots sadarbībā ar Sony Interactive Entertainment, un tas būs pirmais Chipotle turnīrs PlayStation® Tournaments platformā. Sacensību fināli notiks sestdien, 4. maijā, un tie tiks translēti tiešraidē PlayStation® esports Twitch un YouTube kanālos. Uzvarētāji iegūs bezmaksas iespēju baudīt Chipotle uz vienu gadu, pilnībā apmaksātu ceļojumu uz Evo 2024 Lasvegasā un daļu no 20 000 ASV dolāru lielu balvu fondu.

Pēc Tekken 8 iznākšanas 2024. gada sākumā, spēle tika paziņota kā viena no cīņas tipa spēlēm, kas iekļauta šī gada pasaules e-sporta kausa izcīņā (Esports World Cup).

Dalīties ar rakstu: