Tencent izstrādā spēli, kas līdzināsies Palworld

- - No Comments on Tencent izstrādā spēli, kas līdzināsies Palworld

Jaunā Bloomberg ziņojumā teikts, ka Tencent radošā komanda izstrādā jaunu mobilo spēli, kur paši izstrādātāji ir ietekmējušies no Palworld.

Anonīmi avoti min, ka pie spēles strādā TiMi un Lightspeed studijas un tajā svarīgu lomu spēlēs mājdzivniekiem līdzīgas radības, dažas no kurām būs arī vardarbīgas.

Šīs gaidāmās spēles esot “apvienos atvērtās pasaules, izdzīvošanas un amatniecības elementus ar virtuālo mājdzīvnieku audzināšanu”.

Fani noteikti atpazīs TiMi Studio Group, jo tieši viņi ir strādājuši pie Pokémon Unite un Call of Duty: Mobile izstrādes. Savukārt, Lightspeed & Quantum Studio strādāja pie PUBG Mobile izstrādes.

Palworld joprojām turpina gūt milzīgus panākumus – tā pagājušajā mēnesī sasniedza 25 miljonus aktīvo spēlētāju!

Tieši tāpēc, tas nav nekāds pārsteigums, ka Tencent vēlas sekot Palworld spēles pēdās, jo kompānijas milzīgie resursi varētu piesaistīt vēl vairāk fanu šāda tipa spēlēm.

Pokémon Unite jau kļuva par lielu hītu un, iespējams, kalpos par labu piemēru tam, ko mēs varētu sagaidīt no TiMi Studio Group, tā kā izstrādes studija jau ir darbojusies ar šāda žanra spēlēm.

Tomēr nav skaidrs, vai līdz Tencent radītās spēles iznākšanas brīdim, Palworld joprojām būs fanu mīlēta un spēlēta. Daži nozares cilvēki uzskata, ka Palworld līdz gada beigām var zaudēt savus skaitļus, jo tā ir pārāk līdzīga Pokemon.

Dalīties ar rakstu: