Epic Games Store šogad sāks darboties iekš iOS un Android

- - No Comments on Epic Games Store šogad sāks darboties iekš iOS un Android

Uzņēmums Epic Games nupat paziņoja par plāniem šogad ieviest savu digitālo veikalu arī iekš mobilajām platformām. To paziņoja Epic Games ģenerāldirektors Stīvs Alisons tehnoloģiju giganta GDC prezentācijas laikā. Bez sākotnējā paziņojuma papildus informācija netika atklāta, taču klausītājiem tika paradīta aptuvenais aplikācijas koncepts, lai parādītu kā Epic Games veikals varētu izskatīties mobīlajā versijā.

Pēdējā gada laikā Epic Games ir saskārušies ar juridiskiem strīdiem pret augsta līmeņa tehnoloģiju uzņēmumiem saistībā ar tās spēļu un lietojumprogrammu pārvaldību dažādās ierīcēs un dažādos reģionos.

GDC laikā Epic Games atklāja, ka, lai apietu šo uzņēmumu (galvenokārt, Apple un Google) noteiktos ierobežojumus un noteikumus, līdz gada beigām tā izlaidīs savu mobilo Epic Games veikalu. Tas tiks papildināts ar dažādiem jauniem rīkiem, kas būs īpaši paredzēti tieši mobilajām spēlēm.

Tā kā Epic Game Store ir reģistrēti vairāk nekā 270 miljoni spēlētāju kontu, nav nekāds pārsteigums, ka Epic vēlas iekarot vēl vienu lielu tirgus daļu, aptverot vispieejamāko platformu šajā nozarē – mobilo ierīču tirgu.

Dalīties ar rakstu: