Pēc The Sims motiviem tiks uzņemta filma

- - No Comments on Pēc The Sims motiviem tiks uzņemta filma

Nesen izskanēja informācija, ka tiek gatavota kārtējā videospēles ekranizācija priekš lielajiem TV ekrāniem un šoreiz uzmanības centrā ir The Sims.

Pie filmas šobrīd strādā Margotas Robijas studija, kuru vada Keita Herona (Kate Herron). Keita nesen režisēja seriāla Loki pirmo sezonu.

The Sims savu debiju piedzīvoja 2000. gadā, kad The Sims piedāvāja spēlētājiem  izdzīvot veselu dzīvi savos datorekrānos. Spēlētāji varēja uzcelt savu sapņu māju, veidot karjeru, apprecēties, dzemdēt bērnus un vispār darīt visu to, ko lielākā daļa cilvēku dara arī reālajā dzīvē.

Laika gaitā The Sims kļuva arvien pilnāka – spēle tika papildināta ar dažādām cilvēku rasēm, prieka un bēdu emocijām un dažādām spēles daļām, kas veda spēlētājus no vienas mājas uz plašām pilsētām, eksotiskām salām un pat viduslaiku vidi.

Pateicoties ziņojumam no The Hollywood Reporter, ir zināms, ka The Sims sper jaunu soli, šoreiz pievēršoties filmu veidošanai. Izdevums nesen apgalvoja, ka Margotas Robijas studija LuckyChap uzņemsies The Sims filmas veidošanu, ko atbalstīs Electronic Arts, ilggadējie The Sims izstrādātāji.

Pagaidām netika izpausts, kāda varētu izskatīties The Sims filma, taču viens ir skaidrs -spēles režisoram parveras plašs horizonts!

Vai The Sims izdosies kļūt par nākamo lielo hitu, kas ļaus videospēlei iekarot arī kino ekrānus?

Dalīties ar rakstu: