Pasaules e-sporta kausa izcīņai pievienojas arī Overwatch 2!

- - No Comments on Pasaules e-sporta kausa izcīņai pievienojas arī Overwatch 2!

Overwatch 2 tika izziņota kā viena no šovasar gaidāmā pasaules e-sporta kausa galvenajām spēlēm. Atgādinām, ka pasaules e-sporta kauss notiks Rijādā, Saūda Arābijā.

Esports World Cup Foundation (EWCF) gan nesniedza sīkāku informāciju par turnīra formātu vai balvu fondu kā arī uzaicinātajām komandām.

2024. gada pirmajos mēnešos Overwatch 2 e-sporta ekosistēmā ir notikušas būtiskas izmaiņas. Pēc tam, kad 2023. gada beigās tika slēgta Overwatch līga (Overwatch League), spēles e-sporta ekosistēma palika neziņā. Tomēr, pateicoties ESL FACEIT Group un Activision Blizzard sadarbībai, abas struktūras uzsāka jaunu turnīru sēriju ar nosaukumu Overwatch Champions Series.

Overwatch 2 iekļaušana pasaules e-sporta kausa izcīņā ir skaidrojama ar spēles augošo popularitāti visā pasaulē un vairākiem lieliem e-sporta zīmoliem, kas atgriežas Overwatch līgas sacensībās.

Pasaules e-sporta kausa izcīņa ir vērienīgs vairāku e-sporta disciplīnu notikums šī gada vasarā, Sauda Arābijā. Sacensībās ir iekļautas tādas spēles kā Counter-Strike 2, PUBG, R6, PUBG Mobile un Garena Free Fire.

Esports World Cup Foundation izpilddirektors Ralfs Reiherts (Ralf Reichert) Overwatch 2 pievienošanu šīs vasaras sacensībām komentēja šādi:

“Pirmās personas un taktiskās šaušanas spēles ir spēļu un e-sporta stūrakmens. Tās spēlē miljardiem cilvēku visā pasaulē. Mēs apvienojam visas labākās spēles, tostarp šos titulus un pārējās mūsu sacensības, lai savienotu vēl nebijušas pasaules mēroga kopienas. Mēs esam sajūsmā, ka Overwatch 2 būs daļa no šāda veida pasākuma.”

Dalīties ar rakstu: