Tiešsaistē noplūdis neizdotās Spider-Man spēles treileris

- - No Comments on Tiešsaistē noplūdis neizdotās Spider-Man spēles treileris

Pēc milzīgās Insomniac informācijas noplūdes, kas smagi skāra uzņēmumu pāris mēnešus iepriekš, uzņēmums joprojām cieš no jaunām informācijas noplūdēm.

Nesen kāds interneta lietotājs globālajā tīmeklī nopludināja atceltās Spider-Man: The Great Web spēles treileri.

Bija paredzēts, ka tā būs piecu cilvēku multiplayer tipa spēle, kas būvēta uz tiešraides pakalpojuma pamata (live service foundation), taču Sony to neapstiprināja. Noplūdušajā The Great Web treilerī, kas, starp citu, izskatās lieliski, varam iepazīties ar to, kāda šī spēle varēja reiz būt.

Īsajā treilerī, kas šodien tika nopludināts tiešsaistē, Spider-Man: The Great Web pastāsta mums par piecu varoņu cīņu lielajā Ņujorkā.

Ja spēle nonāktu līdz faniem, tad tā būtu būvēta uz multiversa modeļa, kas ļautu varoņiem pielāgoties pie jebkuras situācijas, t.i. – spēlē būtu iespējams apvienoties ar saviem draugiem un veidot “labos grupējumus”, tādā veidā vieglāk uzvarot Ņujorkas pārdarītājus.

Šeit arī neliels dialogs no spēles treilera:

“Ņujorka… Nav neviena cita vieta šajā pasaulē, kuras dēļ es atdotu visu. Ņujorka ir vieta, kur tu vienu brīdi vari mieloties ar Vinnija šķēlīti, taču nākamajā brīdī tev ir jāapturi plaša cietumnieku izbēgšana no cietuma. Jā, dažreiz pilsētai sanāk palīdzēt vienatnē, taču daudz labāk klātos, ja to būtu iespējams darīt kopā ar draugiem. Kopā mēs varam paveikt vairāk.”

Nopludināto treileri ierunāja Jurijs Lowentāls, kurš atveido Pītera Pārkera balsi.

Dalīties ar rakstu: