Tiek strādāts pie Watch Dogs filmas!

- - No Comments on Tiek strādāts pie Watch Dogs filmas!

Nesen Deadline publicētajā rakstā tika apstiprināts, ka New Regency Media producē filmu Watch Dogs, un nupat ir sākusies aktieru atlase. Tiek ziņots, ka Sofija Vilda ir viena no aktrisēm, kuru fani varētu redzēt Ubisoft spēles ekranizējumā.

Deadline publicētajā rakstā tika uzsvērts, ka filmas producenti ar sīkāku informāciju dalās skopi – pat filmas sižets nav zināms, taču vienu mēs varam minēt – ja filma būs līdzīga 2014. gadā iznākušajai spēļu sērijai, tad mēs uz saviem ekrāniem redzēsim cīņu starp hakeru varoni un noslēpumaino Blume Corporation. Tas ir uzņēmums, kurš veido inteliģentas, taču ļaunas operētājsistēmas.

Visā Watch Dogs spēles garumā varam sajust tehnoloģiju, noziegumu un nemierinieku miksli. Starp citu, spēle ar katru nākamo sērijas spēli kļuva arvien futūrististkāka. Pirmā spēle bija skarbs, pilsētniecisks piedzīvojums Čikāgā, savukārt otrā spēle bija spilgtāks, dinamiskāks un “stilīgāks” atvērtās pasaules piedzīvojums Sanfrancisko. Trešās spēles darbība norisinājās Londonā. Tā bija arī līdz šim vissliktāk novērtētā sērijas spēle.

Filmu producē Jarivs Milčans (Yariv Milchan) un Natālija Lēmane (Natalie Lehmann), kā arī Margareta Boikina (Margaret Boykin) no Ubisoft.

Matjē Turī (Mathieu Turi) ir norīkots kā filmas režisors, un filmas scenāriju sarakstīja Kristī Leblanka (Christie LeBlanc).

Dalīties ar rakstu: