E-sporta fanu mīlulis piedzīvo zaudējumu savā atgriešanās spēlē

- - No Comments on E-sporta fanu mīlulis piedzīvo zaudējumu savā atgriešanās spēlē

Pasaules labākais Counter-Strike spēlētājs Oleksandrs “s1mple” Kostlijevs beidzot ir atpakaļ ierindā, taču ne tik grandiozi kā to sagaidīja lielāka daļa fanu.

Counter-Strike 2 sākumā, Oleksandrs bija īpaši vokāls platformā X (Twitter), kur skarbi kritizēja jauno spēles versiju. Oleksandrs vienkārši uzskatīja, ka tā vēl nav gatava.

Mēnešiem ejot, Counter-Strike izstrādātāji Valve cītīgi strādāja, lai apmierininātu gan svētdienas geimerus, gan arī e-sporta profesionāļus un, šķiet, ka spēļu izdevējiem beidzot tas ir izdevies, jo spēles vienlaicīgo spēlētāju skaits turpina augt.

Ja atgriežamies pie s1mple debijas jaunākajā Counter-Strike 2 versijā, tad varam teikt vienu – tā bija vēsa. Oleksandra pārstāvētā komanda “Falcons” zaudēja 45. vietā esošajai Metizport no Zviedrijas.

Neskatoties uz to, ka pretinieki bija viena no vājākajām BLAST Premier: Spring Showdown komandām, Falcons nespēja izcīnīt uzvaru šajā Playoff mačā, kur s1mple sniegums nebūt nebija slikts, taču priekš pasaules zvaigznes statusa prasītos nedaudz vairāk…

Falcons iesāka sēriju ar 13:9 uzvaru kartē Mirage. Tad sekoja Overpass, kur vienos vārtos uzvaru svinēja Metizport. Trešā karte Vertigo gan bija filmas cienīgs trilleris, tur abas komandas spēlēja ļoti rūpīgi, taču beigās Metizport uzvara ar rezultātu 13:11.

Sēriju s1mple pabeidza ar 28-29 K/D un bija otrs vājākais spēlētājs savas komandas rindās. Komentētāji bieži atzīmēja, ka viņa ilgi gaidītajā debijā nebija neviena patiesi īpaša momenta, ko daļēji varētu skaidrot ar anglisko vidi, kurā spēlētājs spēle.

Starptautiskie mediji jau ziņoja, ka s1mple februāra vidū pievienojās Saūda Arābijā bāzētajai komandia Falcons par rekordlielu summu, kas diemžēl publiski vēl nav atklāta.

Dalīties ar rakstu: