Leģendārās spēles “Burnout” komanda strādā pie jauna grāvēja – “Wreckreation”

- - No Comments on Leģendārās spēles “Burnout” komanda strādā pie jauna grāvēja – “Wreckreation”

Vai atceraties Wreckreation? Spēle, kura tika paziņota Gamescom izstādē 2022. gada augustā, un tika dēvēta par nākamo lielo projektu no Three Fields Entertainment. Diemžēl pēc spēles izziņošanas pirms vairāk nekā 18 mēnešiem, videospēļu nozares cilvēki nav dzirdējuši nekādus jaunumus, izņemot, līdz šodienai.

Studija pēdējos divus gadus darbojās aktīvi, taču zināmā mierā un klusumā, un Wreckreation turpinās. Starp citu, Three Fields Entertainment sastāv no bijušajiem Criterion darbiniekiem. Tā ir studija, kas savulaik izstrādāja leģendāro “Burnout”.

“Burnout” iznāca 2019. gadā, un kopš tā laika no Three Fields Entertainment nekas daudz nav dzirdēts, taču tad tika izziņota Wreckreation, kas sākotnēji, 2020. gada pirmajā pusē tika prezentēta kā “Dangerous Driving 2”.

Wreckreation būs atvērtas pasaules braukšanas tipa spēle, kurā spēlētāji varēs sacensties, būvēt trases, veidojot pārspīlētus, nereālistiskus un abstraktus sacīkšu ceļus.

Wreckreaction Twitter konts nav publicējis nekādus ierakstus kopš 2022. gada, taču, iespējams, tas ir klusums pirms vētras, jo nesen komanda padeva dažādus hintus.

Wreckreation būs pieejama platformā Steam drīzumā.

Dalīties ar rakstu: